Dialog don't reset any more in build 178

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Fri Sep 05, 2014 6:27 pm

Problem Description
Problem Description

The dialog bar positions are not reseting when using the "reset dialog" button, even after restart of construct 2.

It used to work before - I discovered that because I used to have 2 monitors, so some dialog boxes are stuck in the missing screen.

Back in the time this "reset dialog" button used to work. It's not the case any more. I've tested it with a simple dialog box too.


Attach a Capx
____ Upload a Capx to this post ____

No need a Capx it works with every project

REPRODUCE THE BUG:
- Move a dialog bar (like Project bar)
- Go to preferences > Reset Dialog (mentionned to reset dialog bar position)
- Quit Construct 2
- Launch Construct 2


Observed Result

The dialog bar is at the same place. We can't reach those in a missing screen and you can't use the software.

Expected Result

The dialog bars should be into a default position, all visible on a single screen.



Operating System and Service Pack

WIN 7 64bits

Construct 2 Version ID

build 178
B
8
S
4
Posts: 131
Reputation: 1,205

Post » Tue Sep 09, 2014 1:56 pm

Thanks, should be fixed in the next beta.
Scirra Founder
B
403
S
238
G
89
Posts: 24,653
Reputation: 196,143

Post » Wed Sep 24, 2014 5:42 pm

Tried to install older versions but the problem remains. Its been now more than 1 month that I can't use the software and stuck on the projects ...

> Is there maybe a away to reset the preference by editing or deleting a conf file somewhere ?? <

Please that would be really helpful.
Thanks
B
8
S
4
Posts: 131
Reputation: 1,205

Post » Wed Sep 24, 2014 5:47 pm

c13303 wrote:Tried to install older versions but the problem remains. Its been now more than 1 month that I can't use the software and stuck on the projects ...

> Is there maybe a away to reset the preference by editing or deleting a conf file somewhere ?? <

Please that would be really helpful.
Thanks

You should be trying the latest beta to see whether it's solved or not.
B
28
S
8
G
4
Posts: 553
Reputation: 4,924

Post » Wed Sep 24, 2014 7:42 pm

@c13303 - yes, did you try r181? Otherwise you can just delete the entire C2 registry key (HKEY_CURRENT_USER\Software\Scirra\Construct2) and that will have the same effect (but will reset *all* your preferences).
Scirra Founder
B
403
S
238
G
89
Posts: 24,653
Reputation: 196,143

Post » Wed Sep 24, 2014 8:17 pm

I did test the latest beta and it didn't work. I'll try the registry thing, thanks
B
8
S
4
Posts: 131
Reputation: 1,205

Post » Wed Sep 24, 2014 8:23 pm

The registry thing did work. THANKS !
B
8
S
4
Posts: 131
Reputation: 1,205


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest