Dialog System

Get help using Construct 2

Post » Wed Jan 04, 2012 3:17 am

tokenat(string,index,newline) works like a charm.

Also I didn't manage to successfully import stuff by previewing
So for testing I do a
[code]on start of layout
   -> set [variable you want to import your .txt to] to [and I past the big .txt][/code]

You just have to remember that if you use external files, you will have a little lag between the ajax call and the answer.
You usually have to stop thing while waiting for the answer. As I launched the writting once I was sure I had received something in my example capx.
B
60
S
22
G
14
Posts: 1,479
Reputation: 16,346

Post » Wed Jan 04, 2012 3:26 am

Alright, everything seems to work fine. Thanks a bunch!
B
5
S
2
G
3
Posts: 36
Reputation: 1,622

Post » Wed Jan 04, 2012 11:36 am

hope we'll see some stuff soon
B
60
S
22
G
14
Posts: 1,479
Reputation: 16,346

Post » Wed Jan 04, 2012 12:22 pm

Those are some damn good pancakes, @Yann!
Don't see the fnords and they won't eat you!
B
75
S
16
G
12
Posts: 322
Reputation: 11,608

Post » Wed Jan 04, 2012 12:27 pm

these days I like them with apple sauce... god damn sweet but not too sweet like Jam... if you know what I mean
B
60
S
22
G
14
Posts: 1,479
Reputation: 16,346

Post » Wed Jan 04, 2012 4:22 pm

I am also trying to add dialog choices to my game. I have tried the method but apparently i am doing something wrong since choices do not seem to have any effect. Would it be possible to post your code kabuto202 so I could see what i may be doing wrong
B
4
G
2
Posts: 20
Reputation: 1,357

Post » Wed Jan 04, 2012 6:24 pm

I'm prolly gonna post it one my dev blog when I get it up. But the full system wouldn't be finished anytime soon, since I'm currently doing code/art/design on and off.
B
5
S
2
G
3
Posts: 36
Reputation: 1,622

Post » Wed Jan 04, 2012 7:07 pm

Oh i don't need a full system, just can not get it to call up an answer based on a selection. Seems to always default to the same choice. I am sure I am missing just one part to the code but can not for the life of me sort out what. Any help would be AMAZING
B
4
G
2
Posts: 20
Reputation: 1,357

Post » Wed Jan 04, 2012 7:33 pm

@bfrye26: start a new thread and post your capx.
This is the best thing to do when requiring help, knowing what you already have, what you want to do, what you achieved so far, what works as intended and what doesn't.
New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
247
S
85
G
40
Posts: 7,000
Reputation: 57,795

Post » Wed Jan 04, 2012 7:34 pm

Sounds great, Will post the file in a bit
B
4
G
2
Posts: 20
Reputation: 1,357

PreviousNext

Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: BACLog and 21 guests