DirecSound Plugin and Vista

For questions about using Classic.

Post » Fri Feb 03, 2012 10:58 pm

Hello I just want to report that I read that the DirectSound Plugin does not work on Vista. I just want to let you know that I'm running Windows Vista Home Premium 32 Bit and it seems to work on my machine.

Can someone explain this better to me.
B
3
S
1
Posts: 16
Reputation: 457

Post » Fri Feb 03, 2012 11:06 pm

Directsound is deprecated. Use Xaudio instead, or the audiere plugin.
Moderator
B
87
S
32
G
33
Posts: 3,005
Reputation: 27,397

Post » Sat Feb 04, 2012 5:02 pm

ok thanks. I just have a pacman example that I found on the forums and it uses DirectSound plugin. I'm not sure how to use XAudio2 yet. But I'm sure I'll figure it out but thanks for your reply.
B
3
S
1
Posts: 16
Reputation: 457

Post » Sun Feb 05, 2012 5:46 pm

The audiere is better if you want to play more sounds at the same time(without have to deal with channels), if so, you should use that.
B
10
S
6
G
3
Posts: 127
Reputation: 2,481

Post » Sun Feb 05, 2012 8:49 pm

ok thank you for your reply. I'll try to use the audiere plugin.

Thank you.
B
3
S
1
Posts: 16
Reputation: 457


Return to Help & Support using Construct Classic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests