Disable AVI and adding new levels

For questions about using Classic.

Post » Tue Oct 27, 2009 2:47 pm

Do you know how i disable AVI in layout2 if the avi is in layout1?

and How i make more levels in Construct? (example: level 1 - forest, level 2: sea)
B
1
G
3
Posts: 8
Reputation: 841

Post » Tue Oct 27, 2009 8:39 pm

There should be no need to disable avi, all objects added are available in all layouts.
If the object is showing up on the wrong layout make sure it's not set to global.
If it still shows up (some objects are still a bit buggy) then just destroy it at the beginning of the layout.

[quote:25ojzkvw]and How i make more levels in Construct? (example: level 1 - forest, level 2: sea)[/quote:25ojzkvw]

um, go to layout # perhaps? Not sure how to answer that since you seem to already know how to make different layouts.
Image Image
B
161
S
48
G
90
Posts: 7,347
Reputation: 66,749

Post » Sat Oct 31, 2009 3:46 pm

download/file.php?id=555

in layout 2, the avi isn't appear but in layout 1 yes

press "space" to skip to layout 2 to see the problem and how i remove avi from layout 2?
B
1
G
3
Posts: 8
Reputation: 841

Post » Sun Nov 01, 2009 5:33 pm

If you don't understand me so much, there is the picture of the issue:

[img=http://img517.imageshack.us/img517/9536/consr.th.jpg]

so how i remove the media player form the layout below in the picture?[list=][/list]
B
1
G
3
Posts: 8
Reputation: 841


Return to Help & Support using Construct Classic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests