Disable event - action is still executed

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Wed Aug 31, 2011 7:44 pm



Is that intentional?
B
23
S
4
G
7
Posts: 98
Reputation: 5,220

Post » Wed Aug 31, 2011 7:54 pm

It's the same in CC. The condition has been disabled, not the whole event. You need to click to the left of the condition to highlight the whole event, then toggle it disabled.zenox982011-08-31 19:54:32
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
120
S
28
G
68
Posts: 4,841
Reputation: 48,283

Post » Wed Aug 31, 2011 7:54 pm

You've only disabled the condition, so it acts like an empty event with an action. Empty events always run, so yes, this is intentional.

If you right click the event margin on the left and disable from there, you can disable the entire event.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,946
Reputation: 178,498

Post » Wed Aug 31, 2011 7:55 pm

Ninja'd :)
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
120
S
28
G
68
Posts: 4,841
Reputation: 48,283

Post » Wed Aug 31, 2011 8:33 pm

Ah I see, thanks. Is there a case for it, to disable only the condition without the event?
B
23
S
4
G
7
Posts: 98
Reputation: 5,220

Post » Wed Aug 31, 2011 8:42 pm

Yep, suppose you have 5 conditions and you want to see how things run with one of those temporarily disabled. Instead of having to delete it you can toggle individual conditions, just like you can toggle individual actions, or entire events.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,946
Reputation: 178,498

Post » Wed Aug 31, 2011 8:52 pm

Makes sense! Thanks for explanation.
B
23
S
4
G
7
Posts: 98
Reputation: 5,220


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests