Disregard this thread I am an idiot...

For questions about using Classic.

Post » Thu Sep 03, 2009 11:38 am

Anyone else see this:



in the latest version when running their programs? Picture is from an untouched new game when run. Its kind of annoying and I can't figure out how to turn it off. Please make it optional in the next update. Its really not useful for me at all.
B
55
S
12
G
8
Posts: 339
Reputation: 9,314

Post » Thu Sep 03, 2009 12:05 pm

You are running "Fraps" in the background. This is not the Construct's FPS counter.
B
2
S
1
G
3
Posts: 193
Reputation: 1,486

Post » Thu Sep 03, 2009 12:30 pm

Embarassing :lol: . Installed it this afternoon. Thanks anyway.
B
55
S
12
G
8
Posts: 339
Reputation: 9,314


Return to Help & Support using Construct Classic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests