Does anyone has converted smart random plugin ??

For discussion and help with the Construct 3 Plugin SDK

Post » Sat Aug 05, 2017 5:48 am

Post the file.
ImageImageImage
B
71
S
22
G
259
Posts: 3,793
Reputation: 143,702

Post » Sat Aug 05, 2017 6:13 am

blackhornet wrote:Post the file.

I tried to recreate in new file then its fine, NOT REPEATING
but in my original file ITS REPEATING

1 thing more to note
i have used smart random on 2 different variable
I think that's y i am getting this problem
another variable is "FRAME"
condition is
when Index is > 7 set frame to BHTSmartRandom.next

is this causing problem ?
then what should i do ?

**update**
How can i use this plugin more than 2 times with different values
Image
B
72
S
42
G
48
Posts: 688
Reputation: 34,392

Post » Sat Aug 05, 2017 6:24 am

ImageImageImage
B
71
S
22
G
259
Posts: 3,793
Reputation: 143,702

Previous

Return to Plugin SDK

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests