Drag and drop does not work with square sprite.

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Mon Jan 28, 2013 10:04 pm

Link to .capx file (required!):
https://www.dropbox.com/s/svwg8t2lhpe0ouw/dragdrop_problem.capx

Steps to reproduce:
1. Launch the preview.
2. Start to drag red square sprite clicking near the top edge.
3. Try to start dragging in different parts of the square.
4. Do same with round sprite.

Observed result:
I can start to drag red square only from few small areas. For example from middle of the square and from near the right edge.
With the round sprite dragging works very well.

Expected result:
Both sprites are behaving same way. They are same size of sprites.

Browsers affected:
Chrome: yes
Firefox: yes
Internet Explorer: yes

Operating system & service pack:
Windows 7, Windows 8

Construct 2 version:
Release 114
B
4
Posts: 7
Reputation: 589

Post » Mon Jan 28, 2013 10:08 pm

Try editing the collision polygon.
Image Image
B
161
S
48
G
90
Posts: 7,356
Reputation: 66,767

Post » Tue Jan 29, 2013 12:40 am

Closing - your square has a very strange collision poly, but this is working correctly.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,600

Post » Tue Jan 29, 2013 6:48 am

Thank you. I try to keep my brains with me next time when I encounter as odd behavior. Have not touched the collision part yet and did not understand that creation of sprites has some automation with the collision polygon creation.
B
4
Posts: 7
Reputation: 589


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests