Dreaded tile gap issue when in full screen mode.

Get help using Construct 2

Post » Sun Nov 10, 2013 10:02 pm

Hmm, none of these solutions seem to be working for me.
I'm trying to do the same thing but on node-webkit
B
30
S
8
G
3
Posts: 366
Reputation: 6,302

Post » Sun Nov 10, 2013 11:30 pm

33x33 tiles used in a 32x32 grid works in every case i've tried including node-webkit. Are use using tiles that are 33x33 and a grid that is 32x32, with the anchor point at 0,0 of the tile sprites?

if you upload or link to a capx with your issue, I or someone else can likely help resolve your issue.

cheers,
Mike
B
48
S
9
G
4
Posts: 425
Reputation: 7,002

Post » Sun Nov 10, 2013 11:50 pm

I had the same problem; I just pressed ctrl+0 in my browser and problem solved.
B
9
S
3
Posts: 52
Reputation: 1,260

Previous

Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: maximtab and 2 guests