Dropbox doesn't display game

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Thu Mar 15, 2012 12:51 am

Well, these last three days my web server was dead, and until the support team fix it, I decided to upload the game to my dropbox (I'm doing for the HBGames challenge).

After all done, finished upload and link copied, when I try to access the link he is eternally pressing a black screen and no game is displayed.

I tried a lot but could not find anything about it.
Did I do something wrong??

:(
B
123
S
19
G
16
Posts: 487
Reputation: 21,498

Post » Thu Mar 15, 2012 1:01 am

I think there was a "Black screen" bug in the latest version of construct.

http://www.scirra.com/forum/how-to-fix-blackscreen-on-play_topic50072.html
B
40
S
5
G
5
Posts: 405
Reputation: 5,657

Post » Thu Mar 15, 2012 1:11 am

uhm, and how do I fix this?
is there any update patch available to resolve this bug?
B
123
S
19
G
16
Posts: 487
Reputation: 21,498

Post » Thu Mar 15, 2012 1:30 am

For some reason, there has not been an update patch. There is a workaround in the thread, otherwise keep with the stable releases!
B
90
S
30
G
24
Posts: 3,189
Reputation: 32,400

Post » Thu Mar 15, 2012 3:43 pm

The reason there has been no update is because r81 is one of the first beta updates, intended for testing only, and likely to introduce new problems (and lo and behold, it did). If you want to avoid newly introduced problems, stick to stable releases - just set your update checking preference to stable updates only, and only install updates Construct 2 prompts you about. Otherwise you're opting in to test possibly broken new releases. I think we need to make this clearer though because a number of people seem to have run in to this thinking they're on a stable release for some reason.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,946
Reputation: 178,528

Post » Thu Mar 15, 2012 4:22 pm

Maybe if you differentiated the releases by adding the suffix "stable" and "beta" to the ends of each release that could link to a page with the differences and recommendations? Might make it clearer (though honestly I felt it was clear from the get go).TL222012-03-15 16:23:32
B
57
S
20
G
7
Posts: 305
Reputation: 8,779

Post » Fri Mar 16, 2012 10:09 am

Yes, I thought it clear too.
What I would perhaps suggest is an easy way to roll back to the previous stable release, one you have realized there is a bug. I am sure for some people it would go like this:
Download new release, new features
Work a bit
Realize there is a bug
Can't do anything at all...

I dunno.
B
90
S
30
G
24
Posts: 3,189
Reputation: 32,400


Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: nimos100 and 7 guests