Dropbox problem

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Thu Jan 05, 2012 10:23 am

Really strange. I've never had an issue using DropBox.

Have you tried exporting any other projects?


@Kastas
Your link works here.zenox982012-01-05 10:24:06
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
120
S
28
G
68
Posts: 4,850
Reputation: 48,301

Post » Thu Jan 05, 2012 10:25 am

[QUOTE=zenox98] Really strange. I've never had an issue using DropBox.

Have you tried exporting any other projects?


@Kastas
Your link works here.[/QUOTE]

Only this one over 9k times

[QUOTE=Kastas] test[/QUOTE]

So if you upload my project and it's works fine then the problem is not in the export. Maybe something with my DropBox?Vladoss2012-01-05 10:30:29
B
38
S
15
G
6
Posts: 238
Reputation: 7,760

Post » Thu Jan 05, 2012 10:43 am

Just a thought - you did make sure the export option said 'HTML5 web site' ?

Maybe Kastas could send you his test .capx and you could try exporting that?zenox982012-01-05 10:46:23
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
120
S
28
G
68
Posts: 4,850
Reputation: 48,301

Post » Thu Jan 05, 2012 10:50 am

[QUOTE=zenox98] Just a thought - you did make sure the export option said 'HTML5 web site' ?

Maybe Kastas could send you his test .capx and you could try exporting that?[/QUOTE]

yes, html5 web site

Kastas uploaded my file that I exported.
So I think that there is no any difference.
B
38
S
15
G
6
Posts: 238
Reputation: 7,760

Post » Thu Jan 05, 2012 10:51 am

There must be some kind of sync problem. If you aren't, try using dropbox software.
B
79
S
32
G
23
Posts: 119
Reputation: 14,937

Post » Thu Jan 05, 2012 10:56 am

[QUOTE=Kastas] There must be some kind of sync problem. If you aren't, try using dropbox software.[/QUOTE]

I'm already using this one.
Okay, i will try to re-install it.

It didn't help.
I wrote to tech supportVladoss2012-01-05 11:06:32
B
38
S
15
G
6
Posts: 238
Reputation: 7,760

Post » Sat Jan 07, 2012 4:23 am

I had this problem before when I put my game on a new folder beside public, it's only work well in the Public folder.
B
22
S
3
G
5
Posts: 141
Reputation: 5,117

Post » Sat Jan 07, 2012 9:46 am

[QUOTE=prinsukun] I had this problem before when I put my game on a new folder beside public, it's only work well in the Public folder.[/QUOTE]

Thank you for your attention but it does not help
B
38
S
15
G
6
Posts: 238
Reputation: 7,760

Post » Wed Feb 08, 2012 12:19 pm

Oh great. Same problem here.
B
19
S
6
G
4
Posts: 171
Reputation: 2,507

Previous

Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 11 guests