Edit with Eclipse for AD and localization?

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Tue May 28, 2013 1:39 am

Hello! Thank you for reading this.
I just finished developing my game. This will be submitted in Google Play, exported with CocoonJS.
By the way, I want to edit my game in Eclipse to be localized in Korea. I want to show different sprite and mobile ad by country(using another company's ad code). But is it possible? How can I do this?
B
23
S
8
G
1
Posts: 172
Reputation: 2,780

Post » Tue May 28, 2013 4:36 am

I want to know it too, anybody can help ?farsmile902013-05-28 04:36:58
B
50
S
12
G
7
Posts: 259
Reputation: 10,376

Post » Tue May 28, 2013 7:50 am

As far as I know, if you are building the app with CocoonJS, there is no way to then go into Eclipse and edit it.
B
99
S
30
G
11
Posts: 1,550
Reputation: 21,398

Post » Tue May 28, 2013 8:13 am

Im not sure but you can try tutorial below to decompile your cocoonjs exported apk file.I've tried decompile cocoonjs apk with different way but i cant import souce to eclipse.Also maybe new cocoonjs built could be like phonegap.Ludei talked about it me few week ago so i wait new cocoonjs and features.

https://www.scirra.com/tutorials/568/games-for-tablet
B
10
S
3
G
3
Posts: 162
Reputation: 3,190

Post » Fri Sep 27, 2013 2:12 am

@all
I have the same problem. To make the game in 10 languages i have to upload to cocoonjs 10 times. This is time consuming if I do updates once in a while. I think the best solution is to have loaded at runtime a language file inside the project (from which to load specific words and sentences to specific text variables) -> compile to CocoonJS -> decompile the apk -> replace language file with localization language -> recompile, sign, zipalign and publish multiple apk's
Never tried but will do in the future.
Any other ideas ?

[EDIT:] the "Browser" plugins has "language" property which gets the browser language. not sure if it works on mobile
[2nd EDIT] just tested on CocoonJS launcher and I can confirm that it works. Changing language from Android Settings also display correct in cocoonjs launcher

This is the code I used:
Cipriux2013-09-27 03:47:41
B
73
S
19
G
21
Posts: 490
Reputation: 17,222


Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests