effects error

Get help using Construct 2

Post » Thu Feb 27, 2014 11:18 am

So whenever I put an effect on something and preview it, I get a couple of error boxes. Long story short, the effects aren't working. Help?
B
10
S
4
G
1
Posts: 159
Reputation: 1,933

Post » Thu Feb 27, 2014 11:48 am

All effects or just a few of them?
Maybe you post the error code, so we're able to understand your problem better.
B
14
S
3
G
1
Posts: 255
Reputation: 2,027

Post » Thu Feb 27, 2014 10:19 pm

Image

Image
B
10
S
4
G
1
Posts: 159
Reputation: 1,933

Post » Thu Feb 27, 2014 11:16 pm

What graphics card do you have? Mine is a lame onboard one and most C2 effects will cause the game to crash, so that might be it
B
84
S
22
G
15
Posts: 1,039
Reputation: 15,249

Post » Fri Feb 28, 2014 8:43 am

I'm using a crappy computer for this. the graphics card isn't the best, I can tell you that much.
B
10
S
4
G
1
Posts: 159
Reputation: 1,933


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 8 guests