error at startup

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Mon Jun 10, 2013 2:42 am

Link to .capx file (required!):

NA

Steps to reproduce:

Just launch C2

Observed result:

After installing the latest beta, I get a popup with this error when launching C2:

---------------------------
Construct 2 Check failure
---------------------------
Check failure! This is probably a bug:

ACE table: Adding combo param with no options

Condition: !combo_options.empty()
File: c:\c2\source\exporters\html5\..\..\common\ERAHelpers.h
Line: 105
Function: void __cdecl era::ACETable::AddComboParam(const class std::basic_string<wchar_t,struct std::char_traits<wchar_t>,class std::allocator<wchar_t> > &,const class std::basic_string<wchar_t,struct std::char_traits<wchar_t>,class std::allocator<wchar_t> > &,int,int)
Build: release 133 (64-bit) checked
Component: HTML5 exporter
(Last Win32 error: 0)

You are using a 'checked' release of Construct 2, intended for testing, which causes certain errors to be reported this way. Hit Ctrl+C to copy this messagebox - it's useful information for the developers, so please include it with any bug reports! Click 'Abort' to quit (unsaved data will be lost!),'Retry' to turn off messages for this session and continue, or 'Ignore' to continue normally.
---------------------------
Abort   Retry   Ignore
---------------------------

Expected result:


Browsers affected:

NA

Operating system & service pack:

Windows 8 64 bit

Construct 2 version:

r133
   
Image Image Image
B
82
S
21
G
8
Posts: 163
Reputation: 11,516

Post » Mon Jun 10, 2013 2:44 pm

Closing, must be an issue with a third party plugin. Try doing a clean re-install of Construct 2.
Scirra Founder
B
387
S
230
G
87
Posts: 24,249
Reputation: 192,240


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests