Error - Change layout order by mouse drag and drop

All closed bug reports are moved here.

Post » Tue Mar 28, 2017 11:16 pm

I got an error when I tried to change the order of layouts by clicking the icon for my layout in the project bar, dragging it, and trying to drop it in the new location.

Here's a .cp3

Here's the report:

Error report information
Type: unhandled exception
File: https://editor.construct.net/r12/main.js, line 61, col 71579
Message: Uncaught TypeError: ne.ǃLL is not a function
Stack: TypeError: ne.ǃLL is not a function at ee.ǃWM (https://editor.construct.net/r12/main.js:61:71579) at window.ǃbn.ǃbn.ǃoC (https://editor.construct.net/r12/compon ... js:1:13447) at window.ǃbn.ǃbn.ǃsu (https://editor.construct.net/r12/compon ... js:1:13365) at Array.ǃsZ.ǃV.ǃC.ǃV.ǃsM.ǃsU.P (https://editor.construct.net/r12/compon ... .js:1:3228) at ǃV.Event.ǃSRF.ǃSRf (https://editor.construct.net/r12/main.js:2:282280) at ǃV.ǃF.ǃd.ǃsb.dispatchEvent (https://editor.construct.net/r12/main.js:2:280859) at ǃV.ǃF.ǃd.ǃsb.ǃVhp (https://editor.construct.net/r12/main.js:2:487412) at ǃV.ǃF.ǃd.ǃhP.ǃxa (https://editor.construct.net/r12/main.js:2:494023) at HTMLDocument.ǃDe.ǃnr.he (https://editor.construct.net/r12/main.js:2:489942) at HTMLDocument. (https://editor.construct.net/r12/main.js:2:277559)
Construct 3 version: r12
URL: https://editor.construct.net/
Date: Tue Mar 28 2017 18:08:48 GMT-0500 (Central Daylight Time)
Uptime: 1992 s

Platform information
Browser: Chrome
Browser version: 57.0.2987.110
Browser engine: Blink
Browser architecture: 64-bit
Context: browser
Operating system: Windows
Operating system version: 7
Operating system architecture: 64-bit
Device type: desktop
Device pixel ratio: 1.25
Logical CPU cores: 4
User agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/57.0.2987.110 Safari/537.36

WebGL information
Version string: WebGL 2.0 (OpenGL ES 3.0 Chromium)
Numeric version: 2
Supports NPOT textures: yes
Vendor: Google Inc.
Renderer: ANGLE (Intel(R) HD Graphics 520 Direct3D11 vs_5_0 ps_5_0)
Major performance caveat: no
Maximum texture size: 16384
Point size range: 1 to 1024
Extensions: EXT_color_buffer_float, EXT_disjoint_timer_query_webgl2, EXT_texture_filter_anisotropic, OES_texture_float_linear, WEBGL_compressed_texture_s3tc, WEBGL_debug_renderer_info, WEBGL_debug_shaders, WEBGL_lose_context
Eh, Steve!
B
113
S
54
G
13
Posts: 112
Reputation: 16,095

Post » Wed Mar 29, 2017 5:43 pm

I can open your .c3p and drag around the layouts just fine. Can you provide more detailed steps on how to reproduce this?
Scirra Founder
B
395
S
231
G
88
Posts: 24,367
Reputation: 193,684

Post » Wed Mar 29, 2017 9:50 pm

Okay, it looks like the bug won't happen if the option to rename the layout is active, but after you rename the layout or finalize the default name, the bug happens as described.
Here's a video for clarification.
Eh, Steve!
B
113
S
54
G
13
Posts: 112
Reputation: 16,095

Post » Fri Apr 07, 2017 10:57 am

Scirra Founder
B
395
S
231
G
88
Posts: 24,367
Reputation: 193,684


Return to Closed Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests