error message box on opening a layout

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Wed Jan 18, 2012 7:26 pm

i got the following message box when opening a closed layout
few times on retry opened it but not as it was
i just closed it and opened it again and was ok.





---------------------------
Construct 2 Check failure
---------------------------
Check failure! This is probably a bug:

Setting a texture that has not yet been loaded - ensure textures loaded before being set

Condition: false
File: Projects\ObjectTexture.cpp
Line: 412
Function: void __thiscall ObjectTexture::GLSetTexture(class cr::GLRenderer *)
Build: release 75 (32-bit) checked
Component: Construct 2 IDE
(Last Win32 error: 0)

You are using a 'checked' release of Construct 2, intended for testing, which causes certain errors to be reported this way. Hit Ctrl+C to copy this messagebox - it's useful information for the developers, so please include it with any bug reports! Click 'Abort' to quit (unsaved data will be lost!),'Retry' to turn off messages for this session and continue, or 'Ignore' to continue normally.
---------------------------
???   ??? ????   ?????   
---------------------------
B
20
S
5
G
5
Posts: 37
Reputation: 4,072

Post » Wed Jan 18, 2012 7:55 pm

Please post the capx that made you have this check failure as well as the precise steps to reproduce the bug.Kyatric2012-01-18 19:56:13
New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
247
S
85
G
40
Posts: 6,998
Reputation: 57,791

Post » Wed Jan 18, 2012 8:10 pm

sorry I deleted it :(
i'll try to reproduce it and post if I succeed
B
20
S
5
G
5
Posts: 37
Reputation: 4,072

Post » Wed Jan 18, 2012 10:21 pm

Please see how to report bugs, we usually cannot do anything about bugs without a .capx file.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,946
Reputation: 178,478


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests