Error message when run layout of any project

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Mon Nov 19, 2012 12:30 pm



File: http://dl.dropbox.com/u/72651057/empty_project.capxRenatoB2012-11-19 12:31:34
B
65
S
13
G
2
Posts: 969
Reputation: 6,732

Post » Mon Nov 19, 2012 2:29 pm

Your .capx works fine in Chrome here. Is the problem consistent across different browsers? Sometimes browser addons can cause problems.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,600

Post » Mon Nov 19, 2012 5:35 pm

I dont know why, but its ok now. Thanks anyway, Ashley.
B
65
S
13
G
2
Posts: 969
Reputation: 6,732


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: Kenthria and 3 guests