Error message when updating game

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Wed May 01, 2013 8:47 pm

I got this error message when trying to update my game:

"All arcade submissions must be made with the latest release of Construct 2. The current latest release can be downloaded from here:
Download Construct 2 r128

Please download the latest release and re-export your project and try again!"

My game is in the zip file from Construct 2 and is 2 MB.
B
10
S
4
G
3
Posts: 210
Reputation: 5,273

Post » Thu May 02, 2013 12:23 am

Did you try downloading r128 and submitting with that?
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,600

Post » Thu May 02, 2013 1:20 am

The error message is telling you exactly what the issue is unless you already have todays release of Construct 2 installed...
B
49
S
11
G
10
Posts: 1,833
Reputation: 14,428

Post » Thu May 02, 2013 1:29 am

[QUOTE=Ashley] Did you try downloading r128 and submitting with that?[/QUOTE]

[QUOTE=BluePhaze] The error message is telling you exactly what the issue is unless you already have todays release of Construct 2 installed...[/QUOTE]

I have the latest version and it doesn't let me update my game
I'm not sure if it's my browser but still it's a shame
B
10
S
4
G
3
Posts: 210
Reputation: 5,273

Post » Thu May 02, 2013 2:06 pm

@nickkname - if you click the about icon in the top-right, does it say you're using r128? If not, you don't have the latest version.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,600

Post » Thu May 02, 2013 3:47 pm

[QUOTE=Ashley] @nickkname - if you click the about icon in the top-right, does it say you're using r128? If not, you don't have the latest version.[/QUOTE]

I must have downloaded the wrong beta because I downloaded r128 and it works now. Updated my game.
B
10
S
4
G
3
Posts: 210
Reputation: 5,273

Post » Thu May 02, 2013 3:48 pm

Thanks for your help everyone!
B
10
S
4
G
3
Posts: 210
Reputation: 5,273

Post » Tue May 21, 2013 1:30 am

I got this error message when downloading r131, because once again I can't update my game:



I tried updating my game before r131 but the window wouldn't load. I tried downloading r131 two times and got the same error message (above).nickkname2013-05-21 01:32:01
B
10
S
4
G
3
Posts: 210
Reputation: 5,273

Post » Tue May 21, 2013 2:54 pm

@nickkname - try the alternative torrent download instead.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,600

Post » Fri May 24, 2013 11:18 am

[QUOTE=Ashley] @nickkname - try the alternative torrent download instead.[/QUOTE]

I updated to the newest stable release and still can't update or upload my game - I tried both, neither works. I get this error:



The webpage stops loading and the bar next to the Browse button goes blank.nickkname2013-05-24 11:19:49
B
10
S
4
G
3
Posts: 210
Reputation: 5,273

Next

Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests