Error when Debugging sometimes

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Fri Dec 02, 2011 11:22 pm



Google Chrome
Windows 7 Ultimate
Intel(R) Celeron(R)CPU      E1400 @ 2.00 GHz
Installed memory (RAM): 2.00 GB
System type: 32-bit Operating system
B
17
S
4
G
5
Posts: 226
Reputation: 4,042

Post » Fri Dec 02, 2011 11:54 pm

This has been reported a lot lately but I've never seen it myself, and nobody can seem to reliably make it happen. I can't fix it unless I can reliably follow some set of steps that makes it happen on my computer. Any ideas?
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,600

Post » Sat Dec 03, 2011 12:20 am

[QUOTE=Ashley] This has been reported a lot lately but I've never seen it myself, and nobody can seem to reliably make it happen. I can't fix it unless I can reliably follow some set of steps that makes it happen on my computer. Any ideas?[/QUOTE]

Nope, it just happens the odd time when I goto debug, fixes after I restart C2.
B
17
S
4
G
5
Posts: 226
Reputation: 4,042

Post » Sat Dec 03, 2011 1:10 am

[QUOTE=Ashley] This has been reported a lot lately but I've never seen it myself, and nobody can seem to reliably make it happen. I can't fix it unless I can reliably follow some set of steps that makes it happen on my computer. Any ideas?[/QUOTE]

I sometimes get the above error....followed by a popup :

Application popup: Construct2.exe - Application Error :
The instruction at "0x00000000" referenced memory at "0x00000000". The memory could not be "read".

Click on OK to terminate the program


Only happens when I have had been doing a lot of stuff on a project (mainly adding loads of images) and I haven't saved the level.

This isn't a complaint by the way ! Construct seems to be really stable at the moment.

B
19
S
6
G
7
Posts: 1,206
Reputation: 7,300

Post » Sat Dec 03, 2011 1:16 am

@chrisbrobs

Yeah, I believe it's stable enough! Luckily I save before debugging, so It doesn't matter when it happens to me. I just have to quickly restart :]
B
17
S
4
G
5
Posts: 226
Reputation: 4,042


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests