Error when export on XP

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Sat Oct 15, 2011 2:43 pm

Hi here

I am running C2 r62 on win xp with sp3
and got this error on export to html

Its running fine in preview with firefox



Screendump

The file

REGARDS
Flemming
B
23
S
12
G
10
Posts: 322
Reputation: 7,380

Post » Sat Oct 15, 2011 7:31 pm

Trying to access the above file returns a fail to open project error, see below:

Object type uses unknown plugin ID

under element: c2project\object-folder\object-type line 106, column 9

The file may be invalid. Try checking file in text editor (projects are saved in XML format)

I'm sure someone will be able to help you out shortly!
B
5
S
1
G
2
Posts: 45
Reputation: 1,315

Post » Sat Oct 15, 2011 7:51 pm

MeJustMe's error is due to a missing custom plugin.
@flemmig: could you precise what custom plugin is required ?
Also could you check if in
C2 Base folder\exporters\html5\tools\pngcrush
You have a file pngcrush.exe ?

If not, maybe try to redownload C2, uninstall it and reinstall it.Kyatric2011-10-15 19:53:57
New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
247
S
85
G
40
Posts: 6,999
Reputation: 57,793

Post » Sun Oct 16, 2011 2:06 am

The error seems to be "access denied" - are you running on a limited user account?
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,951
Reputation: 178,578

Post » Sun Oct 16, 2011 5:33 pm

Hi the file pngcrush.exe is placed here

C:\Programmer\Construct 2\exporters\html5\tools\pngcrush

R
flemmig
B
23
S
12
G
10
Posts: 322
Reputation: 7,380

Post » Sun Oct 16, 2011 5:41 pm

Hi @flemmig, are you running on a limited user account? That might cause an "access denied" error. It's not "file not found" - as you say the file is there and Construct 2 has found it, but Windows is preventing Construct 2 from using it. Have you tried using an admin account?Ashley2011-10-16 17:41:28
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,951
Reputation: 178,578

Post » Sun Oct 16, 2011 9:26 pm

Hi Ashley

I am the admin on my laptop and dont have trouble with other app

My laptop

This is what it export while crash... screendump

Flemmig

Btw... do you know If buying, will that be with free upgrades ?
B
23
S
12
G
10
Posts: 322
Reputation: 7,380

Post » Sun Oct 16, 2011 9:49 pm

If you set 'PNG recompression' to 'none' in the export dialog does it work?
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,951
Reputation: 178,578

Post » Sun Oct 16, 2011 10:04 pm

Also have you tried exporting a blank project ? (Could you if not) Does it export correctly ? (creating c2runtime.js and index.html)

In the project you are currently trying to export there is a custom plugin. (TouchMouse I guess)
If there are errors in the writing of the plugin, the export can fail.

Edit: Also are you using the very last update of the plugin ?
https://github.com/rexrainbow/C2_plugins/tree/master/plugins/touchmouse
Runtime.js has been updated last week.Kyatric2011-10-16 22:11:33
New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
247
S
85
G
40
Posts: 6,999
Reputation: 57,793

Post » Mon Oct 17, 2011 4:34 pm

Hi Ashley

Yep .... that did it = now it exports

THANKS
B
23
S
12
G
10
Posts: 322
Reputation: 7,380

Next

Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests