Error With Multipul layouts.

For questions about using Classic.

Post » Wed Jul 09, 2008 1:09 pm

When ever I use more than one layouts it says something about a bug in construct. It also says to report it. So I did. :D
B
2
G
4
Posts: 69
Reputation: 1,188

Post » Wed Jul 09, 2008 1:11 pm

Can you upload the problem .cap file? What is the exact error message?
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,600

Post » Wed Jul 09, 2008 1:14 pm

Sent U the .cap

Error:
B
2
G
4
Posts: 69
Reputation: 1,188

Post » Wed Jul 09, 2008 2:35 pm

The crash is because of the Text To Speech object. You're not using it, so you can delete it. The next problem is that the Main layout has a layout object which uses the Title Screen layout - I think you wanted the Menu layout, in which case it works fine. However, I have fixed the bug where using a layout object to the previous layout did not work.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,600

Post » Wed Jul 09, 2008 3:06 pm

[quote="Ashley":376i6uwi]The crash is because of the Text To Speech object. You're not using it, so you can delete it. The next problem is that the Main layout has a layout object which uses the Title Screen layout - I think you wanted the Menu layout, in which case it works fine. However, I have fixed the bug where using a layout object to the previous layout did not work.[/quote:376i6uwi]

Oops thouht I deleted the text to speech.
Yea I did want the menu forgot to change.

Thanks
B
2
G
4
Posts: 69
Reputation: 1,188


Return to Help & Support using Construct Classic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests