Errors in preview

Get help using Construct 2

Post » Thu Jun 20, 2013 10:37 am

Hi,

I want to preview my second game, but I can't hear any sounds. Any browsers, anytime, still the same problem. So frustrating!

How to fix the problem?
Banned User
B
16
S
3
G
3
Posts: 74
Reputation: 3,110

Post » Thu Jun 20, 2013 10:45 am

@tetriser016

You haven't given much to go on - no-one on here is psychic!

If you load the 'Audio effects.capx' that comes with C2, can you hear anything when previewed? If not, then can hear ANY sounds at all, outside of C2?

What browsers are you trying?

Try and give as much info as you can, or the responses for help are just guesswork.
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
131
S
29
G
81
Posts: 5,328
Reputation: 56,630

Post » Thu Jun 20, 2013 10:55 am

I've test it. No sounds.

Maybe I have to restart Construct 2 or my computer?
Banned User
B
16
S
3
G
3
Posts: 74
Reputation: 3,110

Post » Thu Jun 20, 2013 1:30 pm

You need to have both .m4a and .ogg versions of all your sounds to cover all platforms. If you've uploaded your game, you also need to make sure the server MIME types are correct. See Sounds & Music
Scirra Founder
B
387
S
230
G
87
Posts: 24,249
Reputation: 192,240

Post » Sat Jun 22, 2013 1:43 am

All set and everything's okay. It's just a problem with my computer. So I restart my computer, and the sounds can be heard back.
Banned User
B
16
S
3
G
3
Posts: 74
Reputation: 3,110


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: stevenode, tarek2 and 11 guests