Event UI does not display correctly

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Wed Jun 12, 2013 8:09 am

Sorry if I post it in a wrong section or someone else has posted this.

First Im not sure if everyone is experiencing the same thing,and not sure if this can be considered as bug as it is related to the display only.
I use C2 R133 and when I open up my project adding some condition and action I find that the user interface (sorry if I use the wrong term) doesnt display correctly. Here are the screenies


Thanks
B
57
S
13
G
5
Posts: 101
Reputation: 7,522

Post » Wed Jun 12, 2013 8:51 am

Going into the construct menu on the top left and resetting dialogues usually sorts this...
As long as I can move left, right and fire, I'm Happy...
B
42
S
15
G
11
Posts: 655
Reputation: 12,260

Post » Wed Jun 12, 2013 11:22 am

[QUOTE=Pixel perfick] Going into the construct menu on the top left and resetting dialogues usually sorts this...[/QUOTE]

@Pixel perfick, Thanks alot, it works. So why did it happen actually?
B
57
S
13
G
5
Posts: 101
Reputation: 7,522


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest