exe export bugs

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Wed Aug 22, 2012 8:25 pm

today we have used r100 and the problem is weird when i try my game on browser it looks fine like in the scirra arcade..
http://www.scirra.com/arcade/addicting-puzzle-games/1436/your-first-step
but when you see the game after export by exe it looks like this picture :


the solid and the player and some sprites doesn't show on the game.

so where is the problem is it from my graphic card or what??
here is the exe file :
https://dl.dropbox.com/u/90034817/scirra/zjdjd.rarzsangerous2012-08-22 20:25:56
B
48
S
15
G
6
Posts: 795
Reputation: 12,035

Post » Wed Aug 22, 2012 8:43 pm

Hi there,

hmmm...i can play the game here...it seems all working fine (do you
have a fullscreen exe for me - then i can test it out for you also?)

Here is a Screenshot that you can see it works here..



KMag
B
13
S
4
G
3
Posts: 120
Reputation: 3,456

Post » Thu Aug 23, 2012 3:38 am

i have tried fullscreen (scale) and it has the same result with same size of exe see the links to download :
https://dl.dropbox.com/u/90034817/scirra/New%20projec1t.rar
B
48
S
15
G
6
Posts: 795
Reputation: 12,035

Post » Thu Aug 23, 2012 3:40 am

It all points to your graphics card..
Hmm..
B
36
S
10
G
6
Posts: 948
Reputation: 11,101

Post » Thu Aug 23, 2012 4:30 am

ok thanks i have updated it and worked fine ^^ , ill buy a new PC or laptop for these stuffs on the future ^^
B
48
S
15
G
6
Posts: 795
Reputation: 12,035

Post » Thu Aug 23, 2012 5:20 pm

Closing since it was a graphics driver bug.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,630


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests