Experimental Greenworks plugin

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Sat Jan 03, 2015 2:17 pm

@Ashley yes, I know, it was just I was manually updating the Node-Webkit files as the Scirra installer isn't quite up-to-date.
"It's done when it's done"

Shadows of War
Buy on Steam ;)
B
24
S
10
G
7
Posts: 253
Reputation: 4,931

Post » Sun Jan 04, 2015 12:57 am

Ya like Silverforce said, I've done everything as instructed, it just happens to the occasional user for some reason.
B
147
S
74
G
20
Posts: 1,786
Reputation: 22,527

Post » Mon Jan 19, 2015 8:44 pm

@OddConfection

Would greatly appreciate it if you would add my game DarkBase 01

You can find it here:

http://steamcommunity.com/sharedfiles/f ... =378040835

Thank you, the support of all of you is greatly appreciated :)
B
5
S
1
Posts: 53
Reputation: 490

Post » Tue Jan 20, 2015 2:30 am

@andreyin @Silverforce @alspal @SgtConti

I read, re-read, and re-re-read this topic, and I can't understand why the overlay is not showing in Penelope. Would you have time for a bit of help?

- I'm using C2 r186.2, greenworks 3 alpha, and nodewebkit 10.5
- Achivements work fine and that's super nice.
- Steam launches a .bat with "nw.exe --ignore-gpu-blacklist --in-process-GPU" in it.
- the game is named nw.exe. The steam_appid.txt is there too.
- I added the Steam Api.dll to the package.nw
- I added the "--in-process-GPU" argument at the end of the package.json, with all the chromium args.
- I don't have a package-win.json file. (< problem?)

Any idea? The game is set to be released in 2 days, I would love to get this overlay working : )

Thanks a lot!
Image | @AurelRegard on twitter
B
19
S
6
G
1
Posts: 307
Reputation: 2,500

Post » Tue Jan 20, 2015 3:54 am

After reading again the comments on the Greenworks dev page, it seems that having a .bat is blocking the chromium arguments.
Overlay works fine if I remove it (yeah!), so I'm doing it this way for now.

But I'm a bit worried to not have the .bat featuring the "ignore gpu blacklist" tag ...Does this sound dangerous to you guys?
Image | @AurelRegard on twitter
B
19
S
6
G
1
Posts: 307
Reputation: 2,500

Post » Tue Jan 20, 2015 4:47 am

You can add ignore gpu blacklist into the chromium args in package.json & package-win.json (I have both versions dunno why, I require it in package-win.json).
B
70
S
24
G
19
Posts: 1,757
Reputation: 17,614

Post » Tue Jan 20, 2015 5:06 am

Oh, fantastic news then, because ignore gpu blacklist is already there by default in package.json.

Problem solved, thanks a lot @Silverforce ! : )
Image | @AurelRegard on twitter
B
19
S
6
G
1
Posts: 307
Reputation: 2,500

Post » Tue Jan 20, 2015 5:28 am

@Aurel Glad to be of help, your game, announced early last year was my inspiration to try harder personally, to aim higher than I was comfortable with at the time.

Thanks for being a bright beacon for us all (small-time C2 gamedevs)! Looking forward to playing the heck out of TNP once its on Steam!

ps. Hopefully we get Steam Cloud & Trading Cards in Greenworks! Would a re-write would be required to put LocalStorage (Save) into the same folder as the NW exported game for Steam to sync, @Ashley ?
B
70
S
24
G
19
Posts: 1,757
Reputation: 17,614

Post » Tue Jan 20, 2015 6:41 am

Silverforce, Steam cloud is working for me without anything required on scirra's part. hit me up via email [email protected] if you need an explanation on how. Also some good news on steam trading cards when you email me haha :)
Made Cosmochoria - www.cosmochoria.com
Currently working on Slayaway Camp - www.slayawaycamp.com
B
27
S
8
G
3
Posts: 384
Reputation: 5,020

Post » Tue Jan 20, 2015 6:45 am

@80bit Will do! Mailing you for the secret sauce right now! :D
B
70
S
24
G
19
Posts: 1,757
Reputation: 17,614

PreviousNext

Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests