Export CocoonJS -> Ludei Launcher

Get help using Construct 2

Post » Wed Nov 28, 2012 7:16 am

Hi,

I tried to see how the game looks using cocoonjs export and Ludei launcher on android and it comes up as a black screen showing fps on left top end.

That's it nothing else happens.

Any ideas why?

Here's the prototype:
https://dl.dropbox.com/u/48735785/yotest.zip
Krish
Hey! Did you know that you can hire me to make your games?

Click Here to See More
B
21
S
5
G
5
Posts: 391
Reputation: 5,577

Post » Wed Nov 28, 2012 7:18 am

LOL.

Kinda works after I posted.

Not sure what :)


Please go ahead and close this :D
Krish
Hey! Did you know that you can hire me to make your games?

Click Here to See More
B
21
S
5
G
5
Posts: 391
Reputation: 5,577

Post » Wed Nov 28, 2012 8:14 am

It makes me wonder how it works
B
96
S
25
G
20
Posts: 3,052
Reputation: 22,638

Post » Wed Nov 28, 2012 11:10 am

Always check the logs and console when using the launcher. It will normally tell you about a plugin it doesn't support, or something else that you did wrong
B
22
S
7
G
3
Posts: 189
Reputation: 4,270


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: MarkThomas, signupdemo and 0 guests