Exported Game Doesn't Load?

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Mon Sep 28, 2015 9:47 pm

Hi I've been searching the internet for an answer, but have come up short. My problem is once I've exported my game, and uploaded it to my website, the "loader style" that has the construct 2 splash page pops up and then absolutely nothing after that happens. I have my first layout set already, and everything I've read online I've done. The problem is it just won't go past the construct 2 splash page.

You can test it yourself here: *http://dbdeveloped.com/jumper/*

Not sure why, but it doesn't even have a percentage bar? Nothing else besides the splash page pops up.

Thanks for the help.
B
2
Posts: 2
Reputation: 154

Post » Tue Sep 29, 2015 12:40 am

Did you keep the exported structure the same?? Because I see that it can't find spritesheets that it is looking for so basically it is silently crashing. Basically all the images that its trying to retrieve is returning a 404 not found error.
B
23
S
4
G
2
Posts: 364
Reputation: 2,392

Post » Tue Sep 29, 2015 3:40 am

Clear your cache..and then re-upload your files.
Image
B
81
S
16
G
4
Posts: 501
Reputation: 8,934

Post » Tue Sep 29, 2015 7:38 am

It drops tons of "Error loading image" errors in console.
B
127
S
33
G
17
Posts: 1,549
Reputation: 20,454

Post » Tue Sep 29, 2015 10:31 pm

alright thanks for the help, I'll see if its just a file management issue serverside
B
2
Posts: 2
Reputation: 154


Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: Bobbyneal100, Celeb, DomenicS and 6 guests