Exporting in WebGL destroys alpha

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Thu Nov 17, 2011 2:07 pm

Hey guys. First of, WebGL rocks! But it has some issues. When exporting, the alpha maps get really screwed up, and go all white.

http://dl.dropbox.com/u/1378330/Strangewind/Build-18-11-11/index.html
B
55
S
12
G
8
Posts: 339
Reputation: 9,314

Post » Thu Nov 17, 2011 2:28 pm

Alpha worked fine in my testing, that's odd, can you post the .capx? (Or PM it to me if you'd rather keep it private)
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,946
Reputation: 178,478

Post » Thu Nov 17, 2011 2:34 pm

Hey Ash, cheers. Sent you a PM.
B
55
S
12
G
8
Posts: 339
Reputation: 9,314

Post » Thu Nov 17, 2011 5:27 pm

Everything looks fine exporting with minify script off, but then it is on:

B
79
S
32
G
23
Posts: 119
Reputation: 14,937

Post » Thu Nov 17, 2011 5:49 pm

@cow_trix
I like your example, it's so similar to what I'm working on it's almost scary
Are you making it for the Fun Chowder Game Competition?Noga2011-11-17 17:50:13
ImageImage
B
25
S
6
G
8
Posts: 773
Reputation: 6,643

Post » Thu Nov 17, 2011 5:52 pm

I found the bug, the minifier was indeed breaking the texture loading code which in turn broke alpha. Should be fixed in next build!
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,946
Reputation: 178,478

Post » Thu Nov 17, 2011 6:08 pm

Also getting this issue, looking forward to the fix in the next build. I'm hoping it'll be soon, as it kinda destroys my game :P
B
14
G
3
Posts: 16
Reputation: 2,469

Post » Fri Nov 18, 2011 12:17 am

You can just disable minification for the time being to work around it.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,946
Reputation: 178,478


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest