Exporting IOS?

Get help using Construct 2

Post » Tue Aug 14, 2012 7:53 am

Hi guys,

I have a question.I'm beginner C2 user and i do some little game test usually for mobile.I can test my game on android devices with phonegap but i want test on ios devices.as you know phonegap dosent give .ipa file without Apple developer file.

At this point i want ask you.how do i get .ipa file for C2 games with no apple developer account? I'm not seller so i dont need apple developer account ($99).Do you know alternative ways to make this?.

best regards.
B
10
S
3
G
3
Posts: 162
Reputation: 3,190

Post » Tue Aug 14, 2012 8:17 am

Some of the members were saying the launcher is now available on the app store.
B
36
S
10
G
6
Posts: 948
Reputation: 11,101

Post » Tue Aug 14, 2012 8:45 am

[QUOTE=Rory] Some of the members were saying the launcher is now available on the app store.[/QUOTE]

Thanks but please can you give more information ?.
B
10
S
3
G
3
Posts: 162
Reputation: 3,190

Post » Tue Aug 14, 2012 9:47 am

Sorry my bad, that was the CocoonJS app and I re-read your question.
Theres no way without an apple dev account.
B
36
S
10
G
6
Posts: 948
Reputation: 11,101

Post » Tue Aug 14, 2012 1:44 pm

I'm afraid it's impossible to publish to iOS without an Apple developer account. It's a requirement of the platform.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,580

Post » Tue Aug 14, 2012 4:48 pm

guero

Either you can make your game on a website, and hope that the browser on the device can handle your game (unlikely).

Or you can get a developer account.
B
22
S
7
G
3
Posts: 189
Reputation: 4,270

Post » Mon Aug 20, 2012 3:52 pm

[QUOTE=Rory] Sorry my bad, that was the CocoonJS app and I re-read your question.
Theres no way without an apple dev account.[/QUOTE]

[QUOTE=superkew] guero

Either you can make your game on a website, and hope that the browser on the device can handle your game (unlikely).

Or you can get a developer account.[/QUOTE]

[QUOTE=Ashley] I'm afraid it's impossible to publish to iOS without an Apple developer account. It's a requirement of the platform.[/QUOTE]

Soryy maybe it is little late :) I get all well.Thanks so much.
Apparently i will buy developer account.
B
10
S
3
G
3
Posts: 162
Reputation: 3,190


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest