Facebook app customization and AJAX response

Get help using Construct 2

Post » Fri Nov 30, 2012 12:52 am

I'm only using the latest version, not sure how to save it in a previous version. :( Sorry. You might be better off using php for the free edition and using ajax to fetch the data that way. My way sucks up the event count.
B
69
S
21
G
15
Posts: 701
Reputation: 15,629

Post » Fri Nov 30, 2012 1:50 am

http://prntscr.com/kxmyh

You can try it here: http://www.wawhost.com/game

So... It works! But it takes forever (over 10 seconds) to load AJAX data in chrome for me. For my friend however it loads fast (in 3 seconds).

Is there something else I should be careful about? Anything I should change?alesko0072012-11-30 01:53:52
B
9
Posts: 15
Reputation: 607

Post » Fri Nov 30, 2012 3:08 am

I'm on my iPad at the moment but I'm assuming one of those links is a capx? If so when I turn my pc on ill take a peek. Facebook is always changing so your best bet is to sign up for their developer blog email updates. For example early in December they are changing some stuff around, the again in January. It's about once a month I believe. First change that affected me was how they handle credits. In December imvrequired to show credit pricing in the users set local currency. My code already takes that into account but if it hadn't I'd have credits disabled shortly after the date. They have a pretty lengthy terms of use and privacy rules. So check those out too. For the most part when it comes to the games not a whole lot changes and rules are pretty easy to understand. Fb games are kind of my passion at the moment so feel free to pm me to chat up Facebook topics.
B
69
S
21
G
15
Posts: 701
Reputation: 15,629

Post » Fri Nov 30, 2012 3:17 am

Heres how I deal with the url info:
B
69
S
21
G
15
Posts: 701
Reputation: 15,629

Post » Fri Nov 30, 2012 3:26 am

There is a condition in the ajax plugin called on complete. Instead of waiting a second use this condition.
on complete -> fetch data. If ajax takes more than a second you wont get the info your way.
B
69
S
21
G
15
Posts: 701
Reputation: 15,629

Post » Tue Dec 04, 2012 7:54 pm

OK. Everything works now :) I've made some great changes to the Official Facebook plugin. I'll post a link when I finish so that you can download it.
B
9
Posts: 15
Reputation: 607

Post » Wed Dec 05, 2012 2:14 am

I saw the thread. I had done the same a while back then noticed the developers asked us not to adjust the official plugins so I had them take it down. I had put all the basics in there for reference but could never seem to get the access token without putting the app secret in. How did you get the token if you don't mind my asking? I can't download the file from my iPad to see. :(
B
69
S
21
G
15
Posts: 701
Reputation: 15,629

Post » Wed Dec 05, 2012 11:20 am

I just added the selected line:

And then expression for Token.alesko0072012-12-05 11:20:58
B
9
Posts: 15
Reputation: 607

Post » Wed Dec 05, 2012 11:48 am

Nice,

Tokens expire after a predefined time app. 2 hours. You should try adding the trade in token system as an action next.
B
69
S
21
G
15
Posts: 701
Reputation: 15,629

Post » Wed Dec 05, 2012 1:58 pm

I personally don't need that because I'm building prize apps which users use only once.

But in the case that I would want that... how would I do that? Could you customize it as you think that would work?
B
9
Posts: 15
Reputation: 607

PreviousNext

Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 30 guests