Failed to move .capx.tmp to .capx

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Wed Jan 02, 2013 8:46 pm

I can't save my file! I get this:

Error saving 'New Project' - the project has NOT been saved to disk. We apologize for any loss of work. you may want to report this to scira.

Message: Failed to move .capx.tmp to .capx
B
32
S
4
Posts: 406
Reputation: 3,221

Post » Wed Jan 02, 2013 8:54 pm

I can't really help you with this, but maybe if you tried saving your project in a project folder instead of a single file (.capx)?

It probably doesn't have to handle any temporary .capx files then, so maybe you can at least save your project until someone can help you with this.
B
27
S
8
G
8
Posts: 903
Reputation: 8,452

Post » Wed Jan 02, 2013 9:15 pm

I just saved it under a differnt name and it worked
B
32
S
4
Posts: 406
Reputation: 3,221

Post » Mon Jan 07, 2013 3:53 pm

@bscarl88 - can you provide any steps to reproduce this? Are you sure you have permission to access the folder you're saving to? (Some network or system directories don't let you save files)
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,610

Post » Mon Jan 07, 2013 10:57 pm

I cannot, as I do not know what i did. I just saved it to a file in my documents, full privileges and everything.

I fixed it by saving the file under a different name
B
32
S
4
Posts: 406
Reputation: 3,221

Post » Tue May 19, 2015 6:48 am

I realize this is severe necro, but I figured Its best keep all the discussion in one place. This is the first thread google showed me when I asked. I'm having this issue on a more or less regular basis, every few days. It seems like before it does it, the filename in the Construct2 titlebar changes from .capx to .capx.autosave.

I am operating out of a google drive folder for collaboration reasons. I can't say that Drive has been entirely predictable, so it may be some kind of weird interaction or just Drive being funky.
B
14
S
5
G
1
Posts: 189
Reputation: 1,536

Post » Sun Jul 05, 2015 7:27 pm

I have seen this started after r205 and still coming, its comes once out of 5 times.
Image
B
37
S
11
G
1
Posts: 250
Reputation: 3,963

Post » Mon Jul 06, 2015 12:20 pm

This is a closed bug report. Note your reports will not be investigated unless they meet the bug report requirements.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,610


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests