Failing to submit to store

If you have found a bug, or have a suggestion/comment then leave it here

Post » Wed Jun 12, 2013 8:10 pm

I exported my project via the latest version of Construct 2 (r134). When I try to upload, I'm told "Zip file is missing a required file." I'm not sure what I can/should be doing differently.
B
7
S
3
G
1
Posts: 3
Reputation: 1,245

Post » Wed Jun 12, 2013 8:34 pm

Be sure to export your game using the "Scirra arcade" export option.

Follow the steps of this tutorial.
New to Construct ? Where to start

Image Image

Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
268
S
96
G
67
Posts: 7,219
Reputation: 73,739

Post » Thu Jun 13, 2013 6:44 am

Hmmmm, I am having the same issue (also with r134). Followed the tutorial and it's still telling me the Zip file is missing a required file. :PDatapawWolf2013-06-13 06:44:38
ImageImageImageImage
B
55
S
19
G
51
Posts: 633
Reputation: 30,621

Post » Thu Jun 13, 2013 7:11 am

Ha indeed, there might be an issue with the latest release or the current version of the arcade.

@Ashley, @Tom : are you aware of anything that would cause that ?

I tried to submit a simple test game (no third-part plugin/behavior, two layouts, 3 events, 1 global var) and got the same message.
New to Construct ? Where to start

Image Image

Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
268
S
96
G
67
Posts: 7,219
Reputation: 73,739

Post » Fri Jun 14, 2013 12:13 am

So is/has this been fixed? Since no one else 'sides Kyatric have replied I feel like there isn't much use attempting to upload again. :pDatapawWolf2013-06-14 00:14:13
ImageImageImageImage
B
55
S
19
G
51
Posts: 633
Reputation: 30,621

Post » Sun Jun 16, 2013 9:38 pm

Any further word on this?
B
7
S
3
G
1
Posts: 3
Reputation: 1,245

Post » Mon Jun 17, 2013 6:59 pm

I have the same problem.
B
21
S
8
G
6
Posts: 177
Reputation: 8,114

Post » Mon Jun 17, 2013 7:06 pm

Same Problem here :(
Are there any solutions by now?
B
6
S
1
Posts: 30
Reputation: 1,059

Post » Mon Jun 17, 2013 7:32 pm

Should be fixed now.
Image Image
Scirra Founder
B
151
S
39
G
32
Posts: 4,301
Reputation: 51,780

Post » Thu Jun 20, 2013 9:16 pm

Works for me now. Thanks!
B
7
S
3
G
1
Posts: 3
Reputation: 1,245

Next

Return to Website Issues and Feedback

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests