Feedback about the website's menu

If you have found a bug, or have a suggestion/comment then leave it here

Post » Tue Feb 14, 2012 6:49 am

This is not a bug or error, but why is 'Blog' not in the menu if you are on the forum or in the tutorial section? Seems inconsistant. I think it would be good to have the menu the same all the way through. With the exception of the arcade i guess..

Add a 'Blog' button to the menu on the forum and tutorial pages?
Yes or No?

Anyways, it is just something i noticed..
You may have reasons for it i don't considder so perhaps interesting to read about it.

Thanks for yesterdays update (r79) btw :)
Keep doing the great job you are doing!
B
54
S
7
G
8
Posts: 150
Reputation: 5,812

Post » Sat Feb 18, 2012 11:42 pm

Are you talking about the 2 styles of menu? If so the one on the homepage is the one we are slowly rolling out across the site, bear with us though we're doing it a section at a time!
Image Image
Scirra Founder
B
124
S
37
G
25
Posts: 3,945
Reputation: 44,897

Post » Sun Feb 19, 2012 5:38 am

All good *nods
B
54
S
7
G
8
Posts: 150
Reputation: 5,812


Return to Website Issues and Feedback

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests