Fill the Screen with Pixels?

Get help using Construct 2

Post » Tue Nov 18, 2014 2:30 am

takes 11 seconds for a 320x240 layout on my computer :lol:
B
24
S
9
G
4
Posts: 1,646
Reputation: 6,596

Post » Tue Nov 18, 2014 9:07 am

Yes, it really needs one of these painting addons.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/542 ... st0_1.capx

But I will try with a Tilemap before.
B
15
S
3
G
5
Posts: 396
Reputation: 4,977

Post » Thu Nov 20, 2014 12:18 am

use paster...
B
75
S
13
G
8
Posts: 1,973
Reputation: 9,841

Post » Sat Nov 22, 2014 11:54 pm

I will try it, thank you!

Hope there will be an integrated solution soon in c2.
B
15
S
3
G
5
Posts: 396
Reputation: 4,977

Previous

Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests