First trial on appmobi

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Sun May 13, 2012 5:42 pm

I did a trial with c2(r90) and appMobi. The good thing is that it runs really fast!

However, I found all of my tiled bg disappeared... bg, wall, floor etc.

The touch object behaved badly. The touch end event doesn't work unless I touched another button.

For someone who has interest, here is the link. You may have app.lab installed on your device.

http://services.appmobi.com/appmobitest/amtlaunch.aspx?appname=oupchina.platformipad&rel=3.4.0&target=QA
B
9
S
4
Posts: 14
Reputation: 1,436

Post » Sun May 13, 2012 11:57 pm

Me too, i made a test game, it works like a charm but tiled background looks glitch like weird black & white grid.

I tested your game, this game looks pretty, but the engine isn't fast, i think you should to read a tutorial about performance for mobile devices.


I guess Tiledbackground must be a glitch for mobile devices.
B
96
S
25
G
20
Posts: 3,054
Reputation: 22,642

Post » Mon May 14, 2012 12:39 am

I also ran a quick test yesterday and noticed that, using fullscreen on "CROP", the screen would be black, while "SCALE" would scale things and show them on-screen.

Speed was ok (i didn't have a FPS counter to measure it, but I can tell it was equal or above 30.

A quick question:
Is there a way for me to remove the iphone status bar? I couldn't find it anywhere!
B
107
S
40
G
10
Posts: 456
Reputation: 13,202

Post » Mon May 14, 2012 12:55 am

[QUOTE=gammabeam]
A quick question:
Is there a way for me to remove the iphone status bar? I couldn't find it anywhere![/QUOTE]

It's not possible :/, only iOS SDK can hide status bar like [[UIApplication sharedApplication] setStatusBarHidden:YES];, there no way to do it with javascript or meta html tag, i know it's sad.


Well, i don't think it's neccesary to remove status bar because the people need to monitor wifi, clock and battery life.
B
96
S
25
G
20
Posts: 3,054
Reputation: 22,642

Post » Mon May 14, 2012 4:32 am

Thanks guys

I guessed why I felt fast because I tested it on my new iPad. I agree with Joannesalfa, there are lots of objects on my screen and the width of my game is so looooooong. So I tend to make something simple later.

Then nothing can do except waiting for the next release (:<
B
9
S
4
Posts: 14
Reputation: 1,436

Post » Mon May 14, 2012 1:12 pm

We know about these problems and are working with appMobi for fixes. We'll also be adding an option to hide the status bar.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,951
Reputation: 178,578


Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: bclikesyou, newt, Ragevortex and 11 guests