[fixed] pick up expressions

Get help using Construct 2

Post » Thu Jan 17, 2013 11:06 pm

hi , while i'm working in c2 i decided that i couldn't see the expressions that i usually use the one which can give me all the expressions that i can choose from like system >layout.width or anything ...

i hope the problem is explained very well...
this is a picture of what i'm seeing right now :

zsangerous2013-01-18 07:13:06
B
45
S
15
G
6
Posts: 795
Reputation: 11,935

Post » Fri Jan 18, 2013 12:24 am

Did you reset C2 settings?
B
96
S
25
G
20
Posts: 3,052
Reputation: 22,638

Post » Fri Jan 18, 2013 7:12 am

@Joannesalfa , i think this fixed the problem :P thanks ^^
and these are the steps that i did to fix the problem :
1)


2)
B
45
S
15
G
6
Posts: 795
Reputation: 11,935


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: Kagubro and 35 guests