[fixed] pick up expressions

Get help using Construct 2

Post » Thu Jan 17, 2013 11:06 pm

hi , while i'm working in c2 i decided that i couldn't see the expressions that i usually use the one which can give me all the expressions that i can choose from like system >layout.width or anything ...

i hope the problem is explained very well...
this is a picture of what i'm seeing right now :

zsangerous2013-01-18 07:13:06
B
49
S
15
G
6
Posts: 795
Reputation: 12,105

Post » Fri Jan 18, 2013 12:24 am

Did you reset C2 settings?
B
105
S
29
G
28
Posts: 3,100
Reputation: 27,376

Post » Fri Jan 18, 2013 7:12 am

@Joannesalfa , i think this fixed the problem :P thanks ^^
and these are the steps that i did to fix the problem :
1)


2)
B
49
S
15
G
6
Posts: 795
Reputation: 12,105


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest