Forum Issues Thread - Please read!

If you have found a bug, or have a suggestion/comment then leave it here

Post » Tue Feb 25, 2014 9:30 am

Jesus! Glad you are a working group of 10 people doing all this, because doing it alone would be inhuman ;)
.
.
.
Good work Tom!
B
11
S
1
G
1
Posts: 81
Reputation: 892

Post » Tue Feb 25, 2014 1:07 pm

Hi Tom,

thanks for youre hard work!
Maybe after youre done with the critical bugs, could you maybe add the topic title to the "last post" row on the index sites ?
Image
that would be awesome! :D
B
38
S
11
G
5
Posts: 485
Reputation: 5,340

Post » Tue Feb 25, 2014 1:46 pm

@Fldr yes I can look at that, and maybe a tiny avatar image as well would look nice :)
Scirra Founder
B
173
S
41
G
34
Posts: 4,379
Reputation: 54,143

Post » Tue Feb 25, 2014 1:54 pm

awesome, thanks! :D
B
38
S
11
G
5
Posts: 485
Reputation: 5,340

Post » Tue Feb 25, 2014 2:24 pm

1. [HOW DO I] FAQ - many links are returning 404
2. Previous version automatically downsized posted images. This version shows image 1:1 (which truncates posted image), or I'm missing something...
B
40
S
14
G
6
Posts: 154
Reputation: 5,521

Post » Tue Feb 25, 2014 5:12 pm

@rozpustelnik added to list
Scirra Founder
B
173
S
41
G
34
Posts: 4,379
Reputation: 54,143

Post » Tue Feb 25, 2014 7:28 pm

Sometimes I drag the window with forums open to a side of the Construct 2 editor. When narrowed, those extra spaces to sides, like...
<----- over there and then way over there ----->
feel kind of a waste of space. Sure, it looks great on widescreen, but on narrowscreen, not so much :)

Just a note.
B
62
S
21
G
12
Posts: 1,910
Reputation: 13,180

Post » Tue Feb 25, 2014 7:37 pm

I'm seeing missing character images instead of stars on the games listed on the profile page. My guess is it's due to a font change?
(or my browser isn't downloading them.)

Nevermind, it seems to just be Chrome (Version 33.0.1750.117 m) on this old XP64 machine. FF worked, and chrome on my win7 machine is fine.
B
233
S
62
G
33
Posts: 902
Reputation: 40,398

Post » Wed Feb 26, 2014 12:26 am

This page: viewtopic.php?f=147&t=96254 has the PM link for the second message spanning the full browser window for some reason, rather than being bound by the 'main' message area.
B
71
S
22
G
240
Posts: 3,734
Reputation: 133,994

Post » Wed Feb 26, 2014 2:49 am

In the same order of idea of the PM section needing some fixing, the moderator pannel needs some as well. ^^
Moderator
B
291
S
114
G
95
Posts: 7,293
Reputation: 70,144

PreviousNext

Return to Website Issues and Feedback

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests