Forum Issues Thread - Please read!

If you have found a bug, or have a suggestion/comment then leave it here

Post » Wed Feb 19, 2014 11:22 pm

Notice rather than errors :
* I'm missing the quick reply at the end of the topic (instead of having to click, "post new answer" or w/e).
* On the index page, it seems that the title of the topics are not showing right next to the forum, only the poster and date.

Otherwise, it's nice to have that change, and good luck with the rest of fixing/porting the forum :)
Moderator
B
292
S
115
G
96
Posts: 7,295
Reputation: 70,795

Post » Wed Feb 19, 2014 11:30 pm

I hope we never have that access denied every time we post a new reply. Also not a big issue but the colors are too saturated and all over the rainbow(green, orange,cyan, black+white). My eyes burn...and I am working nights most of the time...
B
81
S
21
G
23
Posts: 515
Reputation: 18,702

Post » Wed Feb 19, 2014 11:36 pm

Next time, you should create a subdomain for beta testing and development.
Its often a better idea to fix isues first, and then deploy changes.
The other way around might impact users, and visitors greatly.


Apart from that, the new design looks promising.
B
2
Posts: 4
Reputation: 254

Post » Wed Feb 19, 2014 11:39 pm

Cipriux is right, the bright bluish color is way too much. It takes your eyes and attention away from the post content. And it really isnt too pleasent to look at.


I suggest you bring down the saturation.
B
2
Posts: 4
Reputation: 254

Post » Wed Feb 19, 2014 11:41 pm

this color is better:

#729E98


:P
B
2
Posts: 4
Reputation: 254

Post » Wed Feb 19, 2014 11:57 pm

With the update the site have broken links, example http://www.scirra.com/arcade/addicting- ... ppin-birds
B
3
Posts: 1
Reputation: 175

Post » Thu Feb 20, 2014 3:09 am

I am also getting the "Not authorized to view" when I try to get to my inbox.
B
101
S
32
G
11
Posts: 1,546
Reputation: 21,667

Post » Thu Feb 20, 2014 5:34 am

I cannot get into any Forum topics I had bookmarked, e.g.:
http://www.scirra.com/forum/with-multip ... 87085.html

This and many other pages I have bookmarked all give a 404 error code.
B
7
S
3
Posts: 36
Reputation: 1,347

Post » Thu Feb 20, 2014 6:16 am

Old links are all gone. 404
Not functional! :shock:
B
21
S
6
G
5
Posts: 391
Reputation: 5,662

Post » Thu Feb 20, 2014 6:47 am

Arcade related issues:

On "My profile"
Game revisions show
Previously deleted games show
Apparently, missing game plays (counters) were added to revisions.

I now see my games which I had deleted, of which I thought they were getting played poorly, actually did very good ... -,-


edit :


Forum related:
Button with email friend link at the top (next to printer) :
Information
You are not permitted to send e-mail to this user.

Encoding issues, I think you need to set UTF8 or something, cos several ascii like chars, such as exclamation mark and the single qoute is now showing the diamond figure with a question mark.

Forum linkage has changed, you prolly need to nice-en the URLS
Prolly needs some adjustments in either a htaccess file for url rewritting, or if the forum code supports its, update it to reflect the post names in the links.

Unable to click usernames to view their profiles

From the user information on the left, perhaps take out the time of joineing, and the sidebar with the avatar will fit better.

My user location is not showing up in the left sidebar. (netherlands)


Not sure but I think the post name notification method with the @ is not working.
At least this : @lennaert
Signalling myself doesnt work anymore.


Perhaps its an idea to remove the usergroups tab from the user control panel.

Also, Enemies and foes ? really, we want to tag other forum members as foes ?

The breadcrumb links are kinda double up ... you already have the forum link in the top (index) and when entering a sub section, the category name at the top is already clickable. (category/sub category)


Can you place the new links (new posts, recent posts, active topics etc etc) in the template, so it appears above the forum in all categorys and threads ?
Right now when i enter a thread, they change to a way too huge search option.

Styling
Od colors mixed with new ... its really butt ugly.
A sets of light-ish blue/green with a dark streak in the middle with lots of orange spots everywhere .... bright blue in the forums .... with orange too ... I might aswell take some lsd.

Changing style in user controle panel to pro silver removes the rest of the website linkage and only shows the forum.


Website related:

I can access the multiplayer test lab, which is not offerng a working server it seems.
@ashley
Last edited by lennaert on Thu Feb 20, 2014 8:48 am, edited 14 times in total.
B
57
S
17
G
21
Posts: 1,878
Reputation: 19,572

PreviousNext

Return to Website Issues and Feedback

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest