Forum Issues Thread - Please read!

If you have found a bug, or have a suggestion/comment then leave it here

Post » Mon Mar 16, 2015 1:49 pm

Somewhat ironically, I have a post-unread orange icon showing for the last page in this thread, but I cannot view the post to reset the icon.
I only occasionally visit - I'm learning C# for Unity, but c2 is still a respectable game engine imo....
B
73
S
19
G
66
Posts: 2,198
Reputation: 42,193

Post » Sun Mar 22, 2015 2:34 pm

Is it just me or is anyone else unable to upload images / files to the forum?
I only occasionally visit - I'm learning C# for Unity, but c2 is still a respectable game engine imo....
B
73
S
19
G
66
Posts: 2,198
Reputation: 42,193

Post » Sun Mar 29, 2015 4:06 pm

Uploaded PNGs (from before the upload-issue) are not showing anymore in my threads at all... (FF, Chrome, IE, Safari)

Basicly none of the pictures show up, I ever uploaded to the Forum, since I mostly use png.
B
8
S
3
Posts: 197
Reputation: 1,207

Post » Sun Mar 29, 2015 9:45 pm

New to Construct ? Where to start

Image Image

Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
284
S
109
G
91
Posts: 7,319
Reputation: 87,487

Post » Sun Mar 29, 2015 9:51 pm

My post above was made before the general announcement was made (& I think it was my bug report email that instigated the current chaos :!:).
I only occasionally visit - I'm learning C# for Unity, but c2 is still a respectable game engine imo....
B
73
S
19
G
66
Posts: 2,198
Reputation: 42,193

Post » Mon Mar 30, 2015 3:45 pm

Anyway, it should be fixed and back to normal now.
New to Construct ? Where to start

Image Image

Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
284
S
109
G
91
Posts: 7,319
Reputation: 87,487

Post » Mon Mar 30, 2015 5:35 pm

Thanks, @Kyatric - great news!
I only occasionally visit - I'm learning C# for Unity, but c2 is still a respectable game engine imo....
B
73
S
19
G
66
Posts: 2,198
Reputation: 42,193

Post » Tue Mar 31, 2015 3:04 am

@Kyatric - I still have a problem, actually 2 problems.

  1. The orange notification square still remains even I've visited the thread that the notification referencing
  2. I can't make a post with images, shows SQL error

EDIT: Seem fixed now, never mind.
B
103
S
24
G
11
Posts: 695
Reputation: 12,884

Post » Wed May 13, 2015 6:14 am

whats going on with the Chinese bots posting in forum?!
B
70
S
20
G
67
Posts: 1,316
Reputation: 42,305

Post » Fri May 15, 2015 9:26 am

Yeah, the forum and the tutorial section are flooded with chinese bots; WTF
B
7
S
2
Posts: 24
Reputation: 567

PreviousNext

Return to Website Issues and Feedback

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest