Forum Issues Thread - Please read!

If you have found a bug, or have a suggestion/comment then leave it here

Post » Thu Feb 11, 2016 12:21 am

Colludium wrote:@humanescape - I have experienced those problems for over a year now. They happen if I change browser (eg phone to computer) or if I go AFK for a short while.... I consider it a feature - even Facebook is less fastidious.


@Collumdium
I do notice it more if I go away. But I can sometimes login, browse the forum, find a post to comment on, and when I go comment I get logged out. That whole time I am active, and the forum shows I am logged in.
B
43
S
18
G
8
Posts: 500
Reputation: 8,445

Post » Thu Feb 11, 2016 11:56 am

@humanescape, yes, I get that too. If I go away and then hit View Your Posts I often get a log in screen that is different to the one I get to if I hit the Log In link on the right of the screen. If I take the suggested log in option then I invariably will have to log in again within a couple of minutes.... I always go for the log in option on the right and ignore the default. I have even added a link to it in my browser....
A big fan of JavaScript.
B
74
S
20
G
71
Posts: 2,228
Reputation: 44,888

Post » Fri Feb 12, 2016 12:32 am

Colludium wrote:@humanescape, yes, I get that too. If I go away and then hit View Your Posts I often get a log in screen that is different to the one I get to if I hit the Log In link on the right of the screen. If I take the suggested log in option then I invariably will have to log in again within a couple of minutes.... I always go for the log in option on the right and ignore the default. I have even added a link to it in my browser....


thanks for the tip! I will try that
B
43
S
18
G
8
Posts: 500
Reputation: 8,445

Post » Sun Feb 21, 2016 9:38 am

Nice to see you working hard Tom. Time for Bombay Mix and cup of chaa
B
252
S
39
G
15
Posts: 1,964
Reputation: 40,753

Post » Fri Apr 08, 2016 11:23 pm

I had a post of mine dissapear or it got deleted, I figured they were deleted by the admin, but I never recevied any notification or why. This happends a few weeks back, I tried to post a html link for a live test game on live drive every time I posted it the post would dissapear, I tried 5 or 6 times and gave up figuring it must have been the admin and some rule I broke. I have looked at others posts who posted direct link to there test games on hosts sites and I see there's never got removed. So if it was bug and not admin, your have notification about it if it was deleted why?.
B
11
S
4
G
1
Posts: 25
Reputation: 1,387

Post » Sat Apr 09, 2016 7:10 am

techjunkie wrote:I had a post of mine dissapear or it got deleted, I figured they were deleted by the admin, but I never recevied any notification or why. This happends a few weeks back, I tried to post a html link for a live test game on live drive every time I posted it the post would dissapear, I tried 5 or 6 times and gave up figuring it must have been the admin and some rule I broke. I have looked at others posts who posted direct link to there test games on hosts sites and I see there's never got removed. So if it was bug and not admin, your have notification about it if it was deleted why?.


There is an automated anti-spam robot that does delete posts based on certain criteria. It may be possible that you somehow fell foul of one of it's rules.

Only @Tom can check and remedy this for you by possibly adding you to a 'whitelist'.

Hopefully he will see this in the next few days (although it is now the weekend, so is unlikely to see it before Monday now).
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
134
S
30
G
86
Posts: 5,416
Reputation: 59,518

Post » Mon Apr 18, 2016 11:17 am

Good work TOM now go and have cup of Chaa and mix
B
252
S
39
G
15
Posts: 1,964
Reputation: 40,753

Post » Sat Apr 30, 2016 8:02 am

The following words in your search query were ignored because they are too common words: nw js.
You must specify at least one word to search for. Each word must consist of at least 3 characters and must not contain more than 14 characters excluding wildcards.


Is it possible to "whitelist" some 2-char search terms in your forum?
Since "node webkit" turned into "nw.js" it's really hard to search results
"Nw" and "js" or "nw.js" with quotes are just simply ignored

PS: if this issue was reported before obviously I couldn't find :p
B
22
S
6
G
8
Posts: 328
Reputation: 6,651

Post » Sun May 01, 2016 1:00 pm

It's wonderful seeing our Tom working hard. Tom you and your bruv are INVITED for good curry and bombay mix at my place. Thanks for all the work, Tom!
B
252
S
39
G
15
Posts: 1,964
Reputation: 40,753

Post » Thu May 05, 2016 5:27 am

logging in become easy !
B
2
Posts: 2
Reputation: 154

PreviousNext

Return to Website Issues and Feedback

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests