Forum problems

If you have found a bug, or have a suggestion/comment then leave it here

Post » Wed Feb 08, 2017 8:45 pm

@tom I'm getting the arcade, tutorial, forum errors and major slow downs again. No Yandex bot in sight, at least not in the online forum section. Just a heads up.

Also, starting yesterday, for some reason I'm having to login to the forum on every visit, sometimes more then once per session.
B
62
S
20
G
56
Posts: 1,077
Reputation: 36,021

Post » Thu Feb 09, 2017 11:36 am

In the past 2 days the forum randomly logs me out and can't seems to remember what topics I read and what are the new posts in them. Anyone experiencing the same issues?
B
136
S
33
G
17
Posts: 1,560
Reputation: 20,775

Post » Thu Feb 09, 2017 4:04 pm

Yes, it's quite annoying.

Also, account alerts don't seem to be working correctly anymore.
B
62
S
20
G
56
Posts: 1,077
Reputation: 36,021

Post » Thu Feb 09, 2017 6:19 pm

The have been working on servers for the arcade and got much of that fixed. I think they may have the same problem with web crawlers on the forum server?

Tom and Ashley are pretty busy with the C3 release but let's give them a jingle.

@Tom & @Ashley
Banned User
B
28
S
7
G
58
Posts: 1,229
Reputation: 34,830

Post » Thu Feb 09, 2017 6:26 pm

Thanks, am aware can see it logging me out a lot as well. Will look into this. We've just subscribed to a CDN to help relieve some bandwidth I believe it's something to do with that.
Image Image
Scirra Founder
B
176
S
41
G
34
Posts: 4,390
Reputation: 54,322

Post » Thu Feb 09, 2017 8:22 pm

Tom wrote:Will look into this.

Thank you.
B
136
S
33
G
17
Posts: 1,560
Reputation: 20,775

Post » Fri Feb 10, 2017 3:47 pm

Thanks!
Image Image Image
B
32
S
12
G
27
Posts: 761
Reputation: 17,246

Post » Mon Feb 13, 2017 12:12 am

It does it again. The forum seems to be more stable (however it just logged me out before submitting a reply), but the website logs me out almost every page visit. Sometimes while the website logs me out, the forum doesn't, but I couldn't find a pattern, it just seems random.

And I'm careful not to open the website on multiple devices at the same time, since that was the cause of similar issues before (months ago).
B
136
S
33
G
17
Posts: 1,560
Reputation: 20,775

Post » Tue Feb 14, 2017 12:52 pm

They are working on it.

Tom wrote:
"Having problems with arcade right now because we're using a huge amount of bandwidth (around 300GB a day). This was way more than we ever anticipated. As a result we've implemented Cloudflare CDN. This has created a few caching bugs here and there which I am fixing as they come up."

I am sure that is probably also affecting the forum.
Banned User
B
28
S
7
G
58
Posts: 1,229
Reputation: 34,830

Post » Wed Apr 26, 2017 10:32 pm

been having this login issue still.
B
48
S
23
G
66
Posts: 1,144
Reputation: 39,059

Next

Return to Website Issues and Feedback

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests