forum replies - session expires?

If you have found a bug, or have a suggestion/comment then leave it here

Post » Mon Sep 09, 2013 5:34 pm

It's hard to reproduce on my machine which makes it hard to fix. I've had a look and am trying a few things out. Has it helped?
Image Image
Scirra Founder
B
175
S
41
G
34
Posts: 4,386
Reputation: 54,242

Post » Mon Sep 09, 2013 6:47 pm

well, let me write this response and see..

if I get up and go in the other room....then come back.... it should expire..

let's see...hitting 'post reply' now..

yup, still happening..
B
100
S
33
G
16
Posts: 1,204
Reputation: 16,865

Post » Mon Sep 09, 2013 6:49 pm

i got this...

X Error

Only members with sufficient permission can access this page.

A security error has occurred with with authentication.
B
100
S
33
G
16
Posts: 1,204
Reputation: 16,865

Post » Mon Sep 09, 2013 6:54 pm

I'd show you the screenshot if I could figure out how to post an image to the forum...
B
100
S
33
G
16
Posts: 1,204
Reputation: 16,865

Post » Mon Sep 09, 2013 11:25 pm

I get this all the time...
The "session expired" and "you don't have sufficient permission"
Not to mention when you get a pm, instead of it saying "Inbox (1)" it displays an error message, and sometimes alerts linking you to nowhere
B
84
S
22
G
15
Posts: 1,039
Reputation: 15,249

Post » Mon Sep 09, 2013 11:31 pm

Yeah it happens a lot. It's common for me now to just copy, refresh, paste, submit.
B
47
S
17
G
82
Posts: 2,232
Reputation: 48,611

Post » Mon Sep 09, 2013 11:47 pm

@Tom
maybe it's the hosting provider's DNS failing us, that could be the culprit.
I experienced that. I had lots of issues with a hosting provider where I had a website, I couldn't even Ping or ICMP them, but to them everything appeared normal.
This all ended when I changed hosts.
For another website I changed to a hosting provider that has more DNS servers (many cheap ones just provide 2), that seems to have fixed all my issues.
Dont try Cloudflare btw, that will only partially solve this.
B
12
S
3
G
1
Posts: 347
Reputation: 2,866

Post » Mon Sep 09, 2013 11:48 pm

it didn't work (the changes you mention).
site failed with the above post, had to retry.
B
12
S
3
G
1
Posts: 347
Reputation: 2,866

Post » Wed Sep 11, 2013 12:56 pm

I've emailed the forum support, there's no way to fix this without upgrading (the system causing the error is pretty complicated). I'm going to attempt to try and upgrade the forum soon, but the problem is we've heavily modified it so it's not an easy job. I've pushed it up my to do list though because I know it's important to a lot of people.
Image Image
Scirra Founder
B
175
S
41
G
34
Posts: 4,386
Reputation: 54,242

Post » Wed Sep 11, 2013 1:33 pm

honestly, it's no big deal.. I only brought it up as I thought was kind of funny and just wondered if it happened to other people. Like a previous person said I've gotten used to it and after I write a post I always select-all and copy it, refresh my browser and paste - it skips a step of being denied..

I'm sure you have bigger fish to fry...
B
100
S
33
G
16
Posts: 1,204
Reputation: 16,865

PreviousNext

Return to Website Issues and Feedback

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest