Frames

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Wed Aug 22, 2012 7:39 pm

Hello,
I have recently downloaded v100 and when I export to exe the iFrames holding the youtube videos work however the onces holding the windows media player streams are not? they work on crome just not on the program, any ideas?
Thanks
B
15
S
2
G
1
Posts: 108
Reputation: 1,902

Post » Wed Aug 22, 2012 7:42 pm

Also the facebook feed isnt showing
B
15
S
2
G
1
Posts: 108
Reputation: 1,902

Post » Wed Aug 22, 2012 8:14 pm

Please read first how to report a bug, provide Capx and precise explanation.

Also it sounds like you're using third-part plugins ?
Those are not supported by Scirra directly, and such errors should rather be reported to the maker of the plugins.
New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
247
S
85
G
40
Posts: 7,000
Reputation: 57,795

Post » Wed Aug 22, 2012 11:06 pm

@seskadog

Do you can post a *.capx?

KMag
B
13
S
4
G
3
Posts: 120
Reputation: 3,456

Post » Thu Aug 23, 2012 10:49 am

https://dl.dropbox.com/u/43013976/frame.capx
B
15
S
2
G
1
Posts: 108
Reputation: 1,902

Post » Thu Aug 23, 2012 5:34 pm

Your .capx uses the HTML Div plugin, which is not supported by Scirra. Please see how to report bugs. Closing - you'll need to contact the plugin developer about this issue.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,600


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests