full-screen like maximaze

For questions about using Classic.

Post » Mon Mar 12, 2012 12:15 pm

hello there!
when I full screen my game, it will be monster-sized!
I want to know how can I full screen my window,that is like when I maximize as show more content.
excuse me of my bad English!
I am not an English person!
did I said it good?something you can get my mean clearly?!
B
14
S
4
G
2
Posts: 91
Reputation: 2,390

Post » Mon Mar 12, 2012 4:54 pm

Don't worry, your English is fine. :)

Anyway, all you have to do is click anywhere on your layout, then go to the blue "Properties" text.
Example here: http://dl.dropbox.com/u/56653097/Games/Window%20Help.png

Then click on the window resizing tab.
Example here: http://dl.dropbox.com/u/56653097/Games/Window%20Help%202.png

Simple as that. :)
B
5
Posts: 18
Reputation: 386

Post » Tue Mar 13, 2012 5:18 pm

No!I did't want to maximize as show more content.I did want to full screen as show more content.
B
14
S
4
G
2
Posts: 91
Reputation: 2,390

Post » Tue Mar 13, 2012 6:54 pm

you can change resolution to whatever you want under application in the project tab.
B
6
S
2
G
5
Posts: 249
Reputation: 2,323

Post » Thu Mar 15, 2012 7:44 pm

I just want when I full screen my game shows more content.
B
14
S
4
G
2
Posts: 91
Reputation: 2,390

Post » Thu Mar 15, 2012 11:13 pm

like FPS and v-ram and such in the top bar?

unfortunately there's no option or button.

to do that you'll have to manually print to a textobject.



for FPS read this:

http://sourceforge.net/apps/mediawiki/construct/index.php?title=Ticks

not sure about v-ram.. or direct-x run-time.Bartosh2012-03-15 23:17:39
B
6
S
2
G
5
Posts: 249
Reputation: 2,323

Post » Fri Mar 16, 2012 7:43 am

oh!
how can I say that?
you know how will be when we use show more content on resizing list.it shows more of the layout.
so!I just want to do that for full screen.
clear?
B
14
S
4
G
2
Posts: 91
Reputation: 2,390

Post » Fri Mar 16, 2012 8:17 am

Simple : use the window resizing tab to show more content on resizing. Then there is a trick : do not use Construct's "Fullscreen" mode, but insteed you have to put your game in fullscreen according to this method Rainman2012-03-16 08:18:34
B
7
S
1
G
1
Posts: 9
Reputation: 1,076

Post » Sat Mar 17, 2012 7:12 am

thanx.
I will do it and I say it worked or not.
again thank you.
B
14
S
4
G
2
Posts: 91
Reputation: 2,390


Return to Help & Support using Construct Classic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests