Fullscreen via Webnode kit?

Get help using Construct 2

Post » Fri Oct 25, 2013 2:34 pm

Hello!

Simple question, but I've looked online quite a bit before posting and haven't found anything conclusive.

So, is full screen for projects exported via the webnode kit a thing that we can do? It works super through browsers but with the webnode kit export specifically?

I'm sorry to ask such a basic question, thank you for your time.
B
3
Posts: 4
Reputation: 183

Post » Fri Oct 25, 2013 2:41 pm

Yep, it works. Just do it the same way you'd do it in a browser.
B
92
S
31
G
24
Posts: 3,191
Reputation: 32,699

Post » Fri Oct 25, 2013 2:48 pm

Via project properties? Well that's simpler than I'd anticipated. Will try it once I get home to my own PC.

Thanks, and btw Airscape looks pretty neato.
B
3
Posts: 4
Reputation: 183

Post » Fri Oct 25, 2013 4:24 pm

@sqiddster

How does it work. Doesnt work here i am afraid. Unless i am missing something.

Sorry I will qualify that. You will get full screen using the browser plugin, however the maximize / unmaximize in the node-webkit plugin doesnt work.

If you want to use the nodewebkitgui plugin it works fine but you cant minify the project on export.spongehammer2013-10-25 16:31:26
B
50
S
16
G
9
Posts: 1,098
Reputation: 11,237

Post » Fri Oct 25, 2013 4:44 pm

yeah, the maximize/minimize doesn't work, but that shouldn't be too much of a problem. it's the same for most games. Just use the browser plugin to request fullscreen.
B
92
S
31
G
24
Posts: 3,191
Reputation: 32,699

Post » Fri Oct 25, 2013 11:27 pm

Success! thanks. wasn't where I thought but worked with the browser plugin.
B
3
Posts: 4
Reputation: 183


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: zenox98 and 26 guests