Funny behavior in the Event Editor

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Thu Jul 28, 2016 1:30 am

Problem Description
1. Click on View
2. Click on Snap to Grid
3. Adjust Snap distances from 32 to 16 on both the x and y axis.
4. Close View menu. Try to snap an object and discover it isn't working properly.
5. Open view menu again and discover that it's defaulted back to 32 pixel snap distance instead of 16.

Attach a Capx
Using r231.

Description of Capx
Any template will work.

Steps to Reproduce Bug
  • Listed above. ^

Observed Result
Snap distances in the view menu keep reverting back to default after closing the menu (whether I press Enter after setting snap distances or just click out of the menu by clicking away, it still sometimes takes multiple times to set the distance properly.

Expected Result
Set the distance, click away, have the distance saved properly

Affected Browsers
  • Chrome: (YES)
  • FireFox: (YES)
  • Internet Explorer: (YES)

Operating System and Service Pack
Windows 10 home Edition, latest version


Construct 2 Version ID
r231
B
82
S
32
G
7
Posts: 281
Reputation: 10,695

Post » Mon Aug 01, 2016 3:33 pm

This has been reported a few times before, but is a bug in our UI library and not something we can really fix. The workaround is to pin the ribbon which allows both fields to work.
Scirra Founder
B
403
S
238
G
89
Posts: 24,654
Reputation: 196,145

Post » Wed Aug 03, 2016 1:39 am

Thanks, just found the pin ribbon icon, I appreciate it @ashley!!
B
82
S
32
G
7
Posts: 281
Reputation: 10,695


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests