Game didn't update on arcade

If you have found a bug, or have a suggestion/comment then leave it here

Post » Wed Nov 11, 2015 4:34 am

Despite multiple attempts, my game has not updated on the scirra arcade. My editor is on the latest stable version and it has not changed at all. When exporting to the folder on my computer, it changes accordingly. The problem must be on the arcade's end but I'm really not sure.

Any idea why this is happening and any way to fix this? Thanks in advance.
B
28
S
11
G
4
Posts: 77
Reputation: 4,321

Post » Wed Nov 11, 2015 1:57 pm

You say you've exported using the 'Export to Scirra Arcade' option from the latest build r216?

Do you get any errors at all when trying to update?

If no errors, then maybe @Tom will be able to help or shed some light on the reason.
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
134
S
30
G
84
Posts: 5,375
Reputation: 58,432

Post » Wed Nov 11, 2015 9:37 pm

zenox98 wrote:You say you've exported using the 'Export to Scirra Arcade' option from the latest build r216?

Do you get any errors at all when trying to update?

If no errors, then maybe @Tom will be able to help or shed some light on the reason.


Yes, i exported to scirra arcade with the latest build r216 and no, i did not get any errors. It looks less then 5 seconds to upload it to the scirra arcade which usually isn't the case.

https://www.scirra.com/arcade/other-games/test-project-2181 is the link to my game. It does not include the updates to the skill menu (when pressing e on your keyboard, I added it to count how many skill points you have deposited into a single skill and their names above the icons) or the new plants and wandering AI. for the gasparinisaura (green dinosaurs).
B
28
S
11
G
4
Posts: 77
Reputation: 4,321

Post » Wed Nov 11, 2015 10:02 pm

Did you change the version number in the editor?
A big fan of JavaScript.
B
74
S
20
G
69
Posts: 2,205
Reputation: 43,832

Post » Thu Nov 12, 2015 12:46 am

Colludium wrote:Did you change the version number in the editor?


No, but i haven't been doing that for all my previous updates, so I assumed it wasn't important. I'll try that now.
B
28
S
11
G
4
Posts: 77
Reputation: 4,321

Post » Thu Nov 12, 2015 12:48 am

It was just a guess - I hope it fixes it!?! :)
A big fan of JavaScript.
B
74
S
20
G
69
Posts: 2,205
Reputation: 43,832

Post » Thu Nov 12, 2015 12:49 am

Omg, thank you! It fixed the problem!
B
28
S
11
G
4
Posts: 77
Reputation: 4,321

Post » Thu Nov 12, 2015 1:04 am

:)
A big fan of JavaScript.
B
74
S
20
G
69
Posts: 2,205
Reputation: 43,832


Return to Website Issues and Feedback

Who is online

Users browsing this forum: kisame99 and 2 guests