Game not working after r190 update :-(

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Thu Dec 11, 2014 9:45 am

@damainman @Escualo - are either of you able to strip down a .capx to the minimum possible which still reproduces the problem? This would make it a lot easier to investigate.
Scirra Founder
B
387
S
230
G
88
Posts: 24,249
Reputation: 192,450

Post » Thu Dec 11, 2014 1:50 pm

Actually never mind, I found a fix for the next build. So should be working from r192+.
Scirra Founder
B
387
S
230
G
88
Posts: 24,249
Reputation: 192,450

Post » Thu Dec 11, 2014 11:34 pm

@Ashley Thanks! It did indeed fix the issue. 192 is letting us preview in Firefox, and export to node webkit. Even seems faster and less jerkiness too... Will do more testing :) Good job! And thanks!
B
47
S
12
G
7
Posts: 341
Reputation: 7,953

Post » Mon May 11, 2015 1:14 pm

@Ashley sorry the delayed reply. I have been very busy at work.
everything works fine and thank you very much for the help :-D
B
4
S
1
Posts: 23
Reputation: 951

Post » Mon Jun 06, 2016 11:26 pm

Though an old thread, I came upon this recently and the the issue was that one of my sprites was corrupted (0 bytes).
B
33
S
11
G
1
Posts: 62
Reputation: 2,641

Previous

Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: mallorcaredes and 2 guests