game pausing bug[fixed]

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Tue Oct 06, 2015 3:23 pm

Hello all I am not using the normal structure as i am not entirely sure what is going on and can't fill out all the options . My problem is that after a short while a notification saying: Uncaught range error:maximum call stack size exceeded shows up. I was wondering what is wrong and if there is a quick way to fix this or something i have done to cause this. My browser is Chrome and it also occurs on Node Webkit. :?:

thanks
Last edited by KnivetonStudios on Tue Oct 06, 2015 3:58 pm, edited 1 time in total.
Image keep updated on my new game: Still Human
B
12
S
4
G
1
Posts: 155
Reputation: 1,483

Post » Tue Oct 06, 2015 3:51 pm

Would really need to see the .capx (as required) but from a quick Google search, it could be something in your events that is causing an infinite loop.

Hard to say with any certainty unless we can see what you've done. What does it show in debug?
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
132
S
29
G
81
Posts: 5,328
Reputation: 56,655

Post » Mon Oct 12, 2015 4:04 pm

Closing as report does not follow the guidelines.
Scirra Founder
B
387
S
230
G
88
Posts: 24,251
Reputation: 192,454


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests