Games wont play on server when using minifyer.

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Tue Feb 14, 2012 6:52 am

Hi team Scirra!

The bug i met today is the one where my games wont play on the server after exporting.
Setting the script minifyer off does the trick.
Dont know what else could cause this problem.

What does happen when trying to play the game after i exported "using" the script minifyer is that the game load screen starts, but after that only a text is rendered and the game comes to a halt.

Thanx in advance!
B
56
S
20
G
13
Posts: 778
Reputation: 13,204

Post » Tue Feb 14, 2012 1:31 pm

@Savvy001: Could you please post a link to the exported project as well as a capx of the project with repro steps as asked in How to report bugs.
New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
247
S
85
G
40
Posts: 7,000
Reputation: 57,795

Post » Tue Feb 14, 2012 4:32 pm

Here is the Capx http://www.mediafire.com/?2l0c17j4e59n34r

And here http://www.ruimteschool.nl/Test/is the exported (with Minify script set on) project running on the website.
It doesnt function correctly.
why i dont know?

This one http://www.ruimteschool.nl/SuperRingBall/ is exported with the Minify script option set off.
It works as it is supposed to.

Thanx for pointing me tot the repro steps.
Il be working on that for my future posts!
B
56
S
20
G
13
Posts: 778
Reputation: 13,204

Post » Tue Feb 14, 2012 4:35 pm

Confirmed on R79.2
B
42
S
19
G
12
Posts: 723
Reputation: 13,911

Post » Tue Feb 14, 2012 4:55 pm

@ Weishaupt
What does that say? Confirmed?
The ones i exported where done today using R79.2
Can u ad some info to my understanding?
B
56
S
20
G
13
Posts: 778
Reputation: 13,204

Post » Tue Feb 14, 2012 5:25 pm

confirmed means that this bug occurs not only at your system, but also the person that says "confirmed" has this problem.

this is a bug that is here since R79, minifyer is buggy, it's not the first time it has problems, just turn it off for now and you're fine, until it's fixed.

edit: i think signatures don't work as intended...ranma2012-02-14 17:25:46
B
81
S
50
G
10
Posts: 555
Reputation: 13,009

Post » Tue Feb 14, 2012 5:28 pm

@ Ranma: Thank u for your clarity

I also have a other problem with my project.
This occurs when Fullscreen is set to crop mode.
Open the link http://www.ruimteschool.nl/SuperRingBallScroll/ then in the main menu click right mouse button and you wil see the problem in the next level.

Any tips?
B
56
S
20
G
13
Posts: 778
Reputation: 13,204

Post » Tue Feb 14, 2012 5:38 pm

try to set unbounded scrolling to on in the layout properties.ranma2012-02-14 17:38:53
B
81
S
50
G
10
Posts: 555
Reputation: 13,009

Post » Tue Feb 14, 2012 5:42 pm

I double checked them but they are set to on Savvy0012012-02-14 17:43:41
B
56
S
20
G
13
Posts: 778
Reputation: 13,204

Post » Tue Feb 14, 2012 6:21 pm

some of your layers have parallax setting. try to play with it, I bet there's your problem :)
B
81
S
50
G
10
Posts: 555
Reputation: 13,009

Next

Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests